Macbook Air Isınıyor

Abitcan

Hectopat
Daha fazla  
MacBook Air (13-inch, Early 2015) çok ısınıyor ve yavaşlama problemleri var. Benim tahmini düşüncem içerisi toz dolu ve fan çok verimli çalışamıyor. Bakıma versem çok para isteyeceklerdir. Kendim içini açsam buna özel tornavida almam lazım onu da bulmam lazım. Sizin de bildiğiniz tornavida veya seti var mıdır bu cihaza uygun?

Sizin bilginiz yoksa çok bu işe girişmeyin derim hocam. Yazık olmasın o cihaza. O cihazın bakım zamanı da çoktan gelmiştir bile. Fan temizliği yaptırılmalı birde termal macun değiştirmeli. Üzerine de format atılır ve temiz kurulum yapılır. O zaman hiç sıkıntı olacağını da sanmam.

Not: Mesajımı yararlı bulduysanız "Çözüm" olarak işaretlerseniz çok sevinirim. :) İyi akşamlar.

MacBook Air (13-inch, early 2015) çok ısınıyor ve yavaşlama problemleri var. Benim tahmini düşüncem içerisi toz dolu ve fan çok verimli çalışamıyor. Bakıma versem çok para isteyeceklerdir. Kendim içini açsam buna özel tornavida almam lazım onu da bulmam lazım. Sizin de bildiğiniz tornavida veya seti var mıdır bu cihaza uygun?

Sistemden çok anlamıyorsanız girmeyin bakım işine falan parça çalarlar.

Sizin bilginiz yoksa çok bu işe girişmeyin derim hocam. Yazık olmasın o cihaza. O cihazın bakım zamanı da çoktan gelmiştir bile. Fan temizliği yaptırılmalı birde termal macun değiştirmeli. Üzerine de format atılır ve temiz kurulum yapılır. O zaman hiç sıkıntı olacağını da sanmam.

Not: Mesajımı yararlı bulduysanız "Çözüm" olarak işaretlerseniz çok sevinirim. :) İyi akşamlar.
Hocam nasıl çözüldü olarak yapıldığını bilmiyorum bilsem heme yapardım 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı