Y yusuf1aydin Decapat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 25 27 Mayıs 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, dün Macbook Air aldım 5500₺ fiyatına. Çabuk ısınıyor sizce normal mı? Kafama takıldı.
Merhaba arkadaşlar, dün Macbook Air aldım 5500₺ fiyatına. Çabuk ısınıyor sizce normal mı? Kafama takıldı.
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 27 Mayıs 2019 #2 Tüm kasa alüminyum olduğu için ısıyı kasaya dağıtıyor ve kendini öyle soğutuyor normal fakat air yerine keşke pro alsaydınız.
Tüm kasa alüminyum olduğu için ısıyı kasaya dağıtıyor ve kendini öyle soğutuyor normal fakat air yerine keşke pro alsaydınız.
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 27 Mayıs 2019 #3 yusuf1aydin dedi: Merhaba arkadaşlar, dün Macbook Air aldım 5500₺ fiyatına. Çabuk ısınıyor sizce normal mı? Kafama takıldı. Genişletmek için tıkla... Yeni alınmış bir cihazın ısınması normal değil. Belki ısınmıyordur. Size öyle geliyor olabilir mi? Isıyı bu program ile ölçün tekrar cevap yazın. Mac Monitorly Redefining the Mac system monitor. www.vimistudios.com
yusuf1aydin dedi: Merhaba arkadaşlar, dün Macbook Air aldım 5500₺ fiyatına. Çabuk ısınıyor sizce normal mı? Kafama takıldı. Genişletmek için tıkla... Yeni alınmış bir cihazın ısınması normal değil. Belki ısınmıyordur. Size öyle geliyor olabilir mi? Isıyı bu program ile ölçün tekrar cevap yazın. Mac Monitorly Redefining the Mac system monitor. www.vimistudios.com
Y yusuf1aydin Decapat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 25 27 Mayıs 2019 #4 PanxeR dedi: Tüm kasa alüminyum olduğu için ısıyı kasaya dağıtıyor ve kendini öyle soğutuyor normal fakat air yerine keşke pro alsaydınız. Genişletmek için tıkla... En ucuz pro 10'a yakın, maalesef bütçemiz bu kadardı. Acaba pişman olur muyum?
PanxeR dedi: Tüm kasa alüminyum olduğu için ısıyı kasaya dağıtıyor ve kendini öyle soğutuyor normal fakat air yerine keşke pro alsaydınız. Genişletmek için tıkla... En ucuz pro 10'a yakın, maalesef bütçemiz bu kadardı. Acaba pişman olur muyum?
Y yusuf1aydin Decapat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 25 27 Mayıs 2019 #5 Hüseyin Aydın 99 dedi: Yeni alınmış bir cihazın ısınması normal değil. Belki ısınmıyordur. Size öyle geliyor olabilir mi? Isıyı bu program ile ölçün tekrar cevap yazın. Mac Monitorly Redefining the Mac system monitor. www.vimistudios.com Genişletmek için tıkla... Yatakta kullandım. Ondan mı ısındı acaba.
Hüseyin Aydın 99 dedi: Yeni alınmış bir cihazın ısınması normal değil. Belki ısınmıyordur. Size öyle geliyor olabilir mi? Isıyı bu program ile ölçün tekrar cevap yazın. Mac Monitorly Redefining the Mac system monitor. www.vimistudios.com Genişletmek için tıkla... Yatakta kullandım. Ondan mı ısındı acaba.
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 27 Mayıs 2019 #6 yusuf1aydin dedi: Yatakta kullandım. Ondan mı ısındı acaba. Genişletmek için tıkla... Yatakta kullanmayın. Alt tarafı hava alsın.
yusuf1aydin dedi: Yatakta kullandım. Ondan mı ısındı acaba. Genişletmek için tıkla... Yatakta kullanmayın. Alt tarafı hava alsın.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #7 Havalandırma kanallarını daima açık tutun diyeceğim ama Mac'de o yok .
Y yusuf1aydin Decapat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 25 27 Mayıs 2019 #8 Hüseyin Aydın 99 dedi: Yatakta kullanmayın. Alt tarafı hava alsın. [emoji6] Genişletmek için tıkla... Normal yani di mi?
Hüseyin Aydın 99 dedi: Yatakta kullanmayın. Alt tarafı hava alsın. [emoji6] Genişletmek için tıkla... Normal yani di mi?
5harf Kilopat Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 328 27 Mayıs 2019 #9 Masada kullanım için harici laptop soğutucular var. Ucuz yollu bir şey düşünülebilir. Tabi bilgisayarda fabrika çıkışlı hata yoksa.
Masada kullanım için harici laptop soğutucular var. Ucuz yollu bir şey düşünülebilir. Tabi bilgisayarda fabrika çıkışlı hata yoksa.
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 27 Mayıs 2019 #10 yusuf1aydin dedi: Normal yani di mi? Genişletmek için tıkla... Bence ısıyı bir ölç ona göre karar verelim. Bence normaldir.
yusuf1aydin dedi: Normal yani di mi? Genişletmek için tıkla... Bence ısıyı bir ölç ona göre karar verelim. Bence normaldir.