yusuf1aydin
Decapat
- Katılım
- 10 Şubat 2019
- Mesajlar
- 25
Merhaba arkadaşlar, dün Macbook Air aldım 5500₺ fiyatına. Çabuk ısınıyor sizce normal mı? Kafama takıldı.
Yeni alınmış bir cihazın ısınması normal değil. Belki ısınmıyordur. Size öyle geliyor olabilir mi? Isıyı bu program ile ölçün tekrar cevap yazın.Merhaba arkadaşlar, dün Macbook Air aldım 5500₺ fiyatına. Çabuk ısınıyor sizce normal mı? Kafama takıldı.
En ucuz pro 10'a yakın, maalesef bütçemiz bu kadardı. Acaba pişman olur muyum?Tüm kasa alüminyum olduğu için ısıyı kasaya dağıtıyor ve kendini öyle soğutuyor normal fakat air yerine keşke pro alsaydınız.
Yatakta kullandım. Ondan mı ısındı acaba.Yeni alınmış bir cihazın ısınması normal değil. Belki ısınmıyordur. Size öyle geliyor olabilir mi? Isıyı bu program ile ölçün tekrar cevap yazın.
![]()
Yatakta kullanmayın. Alt tarafı hava alsın.Yatakta kullandım. Ondan mı ısındı acaba.
Normal yani di mi?Yatakta kullanmayın. Alt tarafı hava alsın. [emoji6]
Bence ısıyı bir ölç ona göre karar verelim. Bence normaldir.Normal yani di mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.