MacBook Air klavyesine su döküldü

Wenzlee

Decapat
Daha fazla  
Kardeşime su atmak amacıyla pet şişenin kapağına su doldurdum. O sırada elime vurdu kapaktaki suyun bir kısmı yer bir kısmıda klavyenin sağ alt kısmına geldi. Hemen peçeteyle sildim içine girdi mi bilmiyorum girdiyse bile o suyun az kısmı girdi. Üzerinde bir şey kalmayacak şekilde sildim. Tuşlarda vs şimdilik bir sıkıntı olmadı fakat ileride olur mu sıvı gerçekten azdı. Servise göndermeli miyim ileride oksitlenme durumu olmaması için yoksa bir sıkıntı olana kadar kullanmalı mıyım? Servis ücretleri aşağı yukarı ne kadar bilgisi olan varsa onu da yazarsa sevinirim.

Pirince yatırın. Kökten kapatın kullanmayın bir gün.

Bu pirince yatırma mevzusu bir tek bana mı saçma geliyor? Sadece ters biçimde biryere asıp kurumasını beklemek daha kârlı bir yöntem değil mi? Zira içindeki su pirinçle beraber buharlaşamayacağına göre havalanarak daha iyi kurur.

Kokutur, tozlandırır.

Ayrıca pek işe yaramıyor.

Tozlandırır mı bak orasını MacBook (air) için diyemem laptopta fan bile olmuyor içine kaçsın. İşe yaramama konusu ise pirinç nem emicidir hem zaten suya başka ne yöntem kullansa hava falan üflese mesela sıvı işlemciye kadar gidebilir silica gel mantıklı bir seçim ama acil durumlarda ben insanların dolabında silica gel bulundurduklarını pek sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı