MacBook Air M.2 alınır mı?

James Watt

Hectopat
Dostlar hepinize iyi günler ve iyi sosyaller başlıktan gördüğünüz gibi üniversite eğitimim için MacBook Air M.2 almayı düşünüyorum tavsiyeniz nelerdir? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Yapacağınız işlere göre değişir. Arkadaşın dediği gibi ben de Windows kullanıyordum ve bir süredir Mac kullanıyorum uçup kaçmadım bir yerlere. Ama daha konforlu olduğum kesin. Fan yok, ısınmak yok, aşırı hızlı, mouse ihtiyacım kalmadı trackpadi mükemmel olduğundan ve çok hafif.
Ayrıca genelde dışarı çıkarken adaptörü yanıma almıyorum bile. 3 4 günlük konum değişikliklerimde şarja ihtiyaç duymuyorum bile. Ortalama 13 saat ekran süresi var. Biraz parlaklıktan kısarsam 16 17 saat, bluetooth vb açarsam 11 12 saat alıyorum.
Bu arada cihazım Macbook Air M1 8GB. Tavsiye ederim.

Yapacağınız işlere göre değişir. Arkadaşın dediği gibi ben de Windows kullanıyordum ve bir süredir Mac kullanıyorum uçup kaçmadım bir yerlere. Ama daha konforlu olduğum kesin. Fan yok, ısınmak yok, aşırı hızlı, mouse ihtiyacım kalmadı trackpadi mükemmel olduğundan ve çok hafif.
Ayrıca genelde dışarı çıkarken adaptörü yanıma almıyorum bile. 3 4 günlük konum değişikliklerimde şarja ihtiyaç duymuyorum bile. Ortalama 13 saat ekran süresi var. Biraz parlaklıktan kısarsam 16 17 saat, Bluetooth vb açarsam 11 12 saat alıyorum.
Bu arada cihazım MacBook Air M1 8 GB. Tavsiye ederim.

Hocam bende de MacBook Air M1 var ama RAM problemi var ve 24 GB RAM'li MacBook m2 olanını almayı düşünüyorum.

Hocam ne iş yaptığınızı bilemiyorum cihazla. Üniversite için lazım deyince önerdim. M2 Air gayet önerebilirim. Harika cihazlar hepsi bana göre.

Mühendislik bölümü öğrencisiyim ve kullandığım programlardan dolayı RAM bazen sıkıntı çıkarabiliyor çünkü MacBook'larda RAM'ı hem işlemci hem de grafik kartı kullanıyor sonuçtq.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı