MacBook Air M.2 alınır mı?

mkurt18

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar bu sene üniversiteye başlayacağım ve öğrenci indirimi kullanarak indirimli bir. Şekilde MacBook M.2 13.6 inç 512 GB SSD almayı düşünüyorum ve yanında AirPods da ücretsiz oluyor. Zaten AirPods alacaktım ve hızı ve uzun ömürlülüğü (araştırdığım kadarıyla) sebebiyle MacBook da istiyordum. Sizce iyi bir seçim mi? Öyleyse model olarak M3 tercih etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç Lira?

512 GB yerine 256 alıp RAM'i artırın. Harici SSD tercihi daha mantıklı Türkiye için.
teşekkürler öneri için bunu ben de düşündüm ama şöyle bir soru takıldı aklıma hayatımda hiç harici ssd kullanmadım mesel bir programı oraya yükleyip kullanabiliyor muyum nasıl oluyor

teşekkürler öneri için bunu ben de düşündüm ama şöyle bir soru takıldı aklıma hayatımda hiç harici ssd kullanmadım mesel bir programı oraya yükleyip kullanabiliyor muyum nasıl oluyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…