MacBook Air M.2 alınır mı?

AmIsAre

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle üniversite öğrencisiyim ve bölümüm de yazılım ve AutoCAD ile alakalı 1 2 ders bulunuyor sadece. Evde masaüstü bir sistemim var ve ayrıca Samsung telefon ve tabletimde var ama bir MacBook almak istiyorum. MacBook Air M.2 düşünüyorum 2. el. 8 GB RAM ve 256 GB hafızalı modelleri 27 bin TL civarına var. Sizce MacBook alsam işime yarar mı ve de M2 MacBook Air beni uzun yıllar götürür mü? Genellikle gündelik ve ofice uygulamalı kullanacağım MacBook'ta. Bazıları 512 GB hafıza ve 10GB GPU olan modeller alınmalı yazmış öyle mi?

Daha önceden Apple ekosistemi tecrübeniz bulunmuyorsa Macos işletim sistemli bir dizüstü bilgisayar almanızı önermem. Özellikle bir öğrenci için çok fazla dezavantajı bulunuyor. Asus, Msi, Lenovo gibi markalar öneririm.

Daha önceden Apple ekosistemi tecrübeniz bulunmuyorsa macOS işletim sistemli bir dizüstü bilgisayar almanızı önermem. Özellikle bir öğrenci için çok fazla dezavantajı bulunuyor. ASUS, MSI, Lenovo gibi markalar öneririm.

Arkadaşlarımda MacBook olduğu için ve de geçmişte AGP'le ürünlerini kullandım hem tablet hem telefon alışmaktan yana sorun çekeceğimi zannetmiyorum. ASUS Lenovo laptoplarına da baktım ama MacBook kadar hafif ve performanslı değiller bence 30bin bandında olan ürünleri özellikle.

Hafiflik ve pil performansı arıyorsan en iyi ürün Mac'ler gerçekten. Çünkü pil performansı ve hafiflik baz aldığımızda Windows tarafı macten daha pahalı. 30 bin civarına hem hafif hem uzun pil ömrü olan bir Windows bilgisayar bulabileceğini sanmıyorum.

pt.com troyestore.com gibi sitelerde öğrenci indirimleriyle çok iyi fiyatlara MacBook'lar bulabiliyorsun. Tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı