MacBook Air M1 8/256 GB yazılım için alınır mı?

Zaur Ali

Centipat
Selam. Ben yazılıma yeni başlıyorum. Bende Legion Y540 var şarjı 30 dakikadan fazla tutmadığı için öğretmenlerime soru sorarken mecbur adaptörünü de yanımda taşıyorum. Sorum şu. Ben Y540-I satırak MacBook Air M1 8/256 alırsam yazılıma yeni başlayan biri olarak ve bazı iş yerlerinde hafif yazılım içleri ile uğraşırsam bana 3-4 yıl yeter mi?
Yazılım derken Front-end.

peki ısınma sorunu olur mu ? Yatak masa metro kafelerde genellikle kullanacağım da

Teşekkürler. Isınma sorunu olur mu ?

Yeter işinizi her türlü görür. Ama almışken 16 Ramli alabiliyorsanız çok daha uzun ömürlü olabilir
Malasef laptopumu en fazla 2100Azne sata bilirim. 16/256 ise 3000Aznden başlıyor

Duruma göre değişir.

Arka planda sürekli Windows, Linux Sanal makineleri çalıştırıp kodumu gerçek zamanlı olarak 3 platform üzerinde test ederim. Ya da yan da sürekli bir Android ve iOS emülatörleri açık olur diyorsanız yetmez.

Bu tip bir özel durumunuz yoksa fazlasıyla yeterli olacaktır.

Duruma göre değişir.

Arka planda sürekli Windows, Linux Sanal makineleri çalıştırıp kodumu gerçek zamanlı olarak 3 platform üzerinde test ederim. Ya da yan da sürekli bir Android ve iOS emülatörleri açık olur diyorsanız yetmez.

Bu tip bir özel durumunuz yoksa fazlasıyla yeterli olacaktır.
Front-end developer için lazım bana. Html css javascript boostrap gibi yazılımlar öğreniyorum. Gün boyu evde olmadığım için şarj önemli benim için. Bu yüzden laptopumu değişiyprum zaten. Sadece ara sıra teneffüzlerde film izlersem sabahdan akşama kadar götürer mü ? Googlede 3-4 sekme, whatsapp desktop ve visual stidio code açık kalacak sadece

Front-end developer için lazım bana. Html css javascript boostrap gibi yazılımlar öğreniyorum. Gün boyu evde olmadığım için şarj önemli benim için. Bu yüzden laptopumu değişiyprum zaten. Sadece ara sıra teneffüzlerde film izlersem sabahdan akşama kadar götürer mü ? Googlede 3-4 sekme, whatsapp desktop ve visual stidio code açık kalacak sadece
YouTube’da kullanim videolari var. izlemenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı