FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #21 bonz dedi: Kesinlikle bir harika. İşe girdiğimde direkt olarak almayı planlıyorum. Sadece hala Air mi yoksa Pro modeline çıkmaya gerek var mı onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence kullandığınız programa bağlı olan bir şey bu, kullanım amacınız ölçüsünde en iyi araştırmayı yapıp para tasarrufu yapabilirsiniz.
bonz dedi: Kesinlikle bir harika. İşe girdiğimde direkt olarak almayı planlıyorum. Sadece hala Air mi yoksa Pro modeline çıkmaya gerek var mı onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence kullandığınız programa bağlı olan bir şey bu, kullanım amacınız ölçüsünde en iyi araştırmayı yapıp para tasarrufu yapabilirsiniz.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.899 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 8 Mart 2023 #22 FlyingHopes dedi: Bence kullandığınız programa bağlı olan bir şey bu, kullanım amacınız ölçüsünde en iyi araştırmayı yapıp para tasarrufu yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan da alamam zaten sadece bakıyorum. Web alanıyla ilgileniyorum, Frontend Fullstack olma yolundayım. Pro değil de Air sanki daha uygun gibi. Henüz almayacağım için detaylı bakmıyorum.
FlyingHopes dedi: Bence kullandığınız programa bağlı olan bir şey bu, kullanım amacınız ölçüsünde en iyi araştırmayı yapıp para tasarrufu yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan da alamam zaten sadece bakıyorum. Web alanıyla ilgileniyorum, Frontend Fullstack olma yolundayım. Pro değil de Air sanki daha uygun gibi. Henüz almayacağım için detaylı bakmıyorum.