MacBook Air M1 alınır mı?

Hiç oyun oynamıyorum öncelikle. Asıl sorun uygulama desteği yani eğer biri çıkıp arkadaşlar bu program için windows işletim sistemli bir bilgisayara ihtiyacınız var, o zaman pek hoş olmaz.(ünide)
Hangi bölümü okuyacaksınız? Bölümde kullanılabilecek muhtemel programları önceden araştırın ve bu siteden M1 destekleyip desteklemediğini kontrol edin. Ya da sanal makine kurabilirsiniz.

M1 çipe destekler yaygınlaştı. Uygulamaların sitesinden destekleyip desteklemediğini görebilirsin. Ekranın küçük olması biraz dezavantaj, ek monitörü de hesaba katmanı öneririm.
Teşekkürler hocam.
Hangi bölümü okuyacaksınız? Bölümde kullanılabilecek muhtemel programları önceden araştırın ve bu siteden M1 destekleyip desteklemediğini kontrol edin. Ya da sanal makine kurabilirsiniz.
Elektrik elektronik mühendisliği (ingilizce) okuyacağım hocam ve mühendislik uygulamaları hakkında pek bir bilgim yok açıkçası.

Benim bölümümün sayfasında hangi programlar kullanıldığı yazıyordu. Oradan görüp daha önceden araştırmamı yapmıştım bu programlar nedir ne değildir diye. Eğer sizde böyle bir şey yoksa internetten bölümünüzde hangi programların kullanıldığını araştırıp ona göre destekleyip desteklemediğine bakabilirsiniz. Bulduğunuz sonuçlar aşağı yukarı aynı sizin bölümünüzle aynı olacaktır. Yani henüz bölüme başlamamış olmanız hangi programların kullanıldığını öğrenmenize engel değil. Bölüm başkanına veya bölümdeki hocalara bile mail atıp sorabilirsiniz muhtemelen cevap verirler.

Hocam 2 ay okulda dolaşın, etrafa sorun. Kim hangi bilgisayarı kullanıyor diye. Zaten hocalar gerekli sistemi size söyleyecektir.
Hocam yorum için teşekkürler öncelikle. Araştırmalarım sonucunda apple macbook air m1 256gb modeli almaya karar verdim. Desteği olmayan programlar hakkında çeşitli yollarla çalıştırılabileceği yazıyor ve 1 sene ingilizce hazırlığı da olacağı için destek geleceğini düşünüyorum.
Ayrıca Asus Vivobook s432 modelini de almayı düşünüyordum fakat stoklarda kalmadı. Stok durumunu mağazaları arayıp öğrenebilir miyim ?

Hocam yorum için teşekkürler öncelikle. Araştırmalarım sonucunda Apple MacBook Air M1 256 GB modeli almaya karar verdim. Desteği olmayan programlar hakkında çeşitli yollarla çalıştırılabileceği yazıyor ve 1 sene İngilizce hazırlığı da olacağı için destek geleceğini düşünüyorum.
Ayrıca ASUS Vivobook S432 modelini de almayı düşünüyordum fakat stoklarda kalmadı. Stok durumunu mağazaları arayıp öğrenebilir miyim?

Hocam hazırlık okuyacaksanız iPad alın. Daha kullanışlı olacaktır. Bence bir bakın iPad nedir diye. Bölüme geçtiğinizde daha yeni nesil bir şeylere bakarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı