U Uğur555 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Biraz eski model olsa da M1 yine kullanılır gibi duruyor M.2 daha iyi geliyoe tabii ama fiyat farkı fark ediyor bayağı M1 8 GB 256SSD yazılım başlangıç seviyesi ve tasarım için yeterli olur mu? Şu anki fiyatı 27k.
Biraz eski model olsa da M1 yine kullanılır gibi duruyor M.2 daha iyi geliyoe tabii ama fiyat farkı fark ediyor bayağı M1 8 GB 256SSD yazılım başlangıç seviyesi ve tasarım için yeterli olur mu? Şu anki fiyatı 27k.
ValiantBenz Picopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia RTX 4060 Amd Ryzen 5 5600 Corsair 2 TB M2 SSD Deepcool LE500-MARRS Cinsiyet Erkek Meslek Asus Özel Servis Stajyer 6 Eylül 2024 #2 Bende var gayet güzel
EmirMT Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 Yazılım için alınır. Tabii yenileri daha iyi ama bütçeye göre uygun.
U Uğur555 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #4 EmirMT dedi: Yazılım için alınır. Tabii yenileri daha iyi ama bütçeye göre uygun. Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi için kullanacağım zaten daha sonra değişmeyi düşünüyorum ama o fiyat bandında başka bir şey mi düşünmeliyim yoksa Mac iyi mi?
EmirMT dedi: Yazılım için alınır. Tabii yenileri daha iyi ama bütçeye göre uygun. Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi için kullanacağım zaten daha sonra değişmeyi düşünüyorum ama o fiyat bandında başka bir şey mi düşünmeliyim yoksa Mac iyi mi?
EmirMT Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #5 Uğur555 dedi: Giriş seviyesi için kullanacağım zaten daha sonra değişmeyi düşünüyorum ama o fiyat bandında başka bir şey mi düşünmeliyim yoksa Mac iyi mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımcılar genelde Mac kullanır. Alın siz.
Uğur555 dedi: Giriş seviyesi için kullanacağım zaten daha sonra değişmeyi düşünüyorum ama o fiyat bandında başka bir şey mi düşünmeliyim yoksa Mac iyi mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımcılar genelde Mac kullanır. Alın siz.
A agrofea Decipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 1.272 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #6 Günlük kullanım için al. Uzun şarj süresi için alınır sadece.
U Uğur555 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #7 agrofea dedi: Günlük kullanım için al. Uzun şarj süresi için alınır sadece. Genişletmek için tıkla... Yazılım için düşünüyorum ben. EmirMT dedi: Yazılımcılar genelde Mac kullanır. Alın siz. Genişletmek için tıkla... M1 yeterli gelecek mi?
agrofea dedi: Günlük kullanım için al. Uzun şarj süresi için alınır sadece. Genişletmek için tıkla... Yazılım için düşünüyorum ben. EmirMT dedi: Yazılımcılar genelde Mac kullanır. Alın siz. Genişletmek için tıkla... M1 yeterli gelecek mi?
EmirMT Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #8 Uğur555 dedi: Yazılım için düşünüyorum ben. M1 yeterli gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Başlangıç seviyesi için yeterli ama üstü için değil. Profesyonel olursanız her şeyin en üstünün gerekli olduğunu anlarsınız.
Uğur555 dedi: Yazılım için düşünüyorum ben. M1 yeterli gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Başlangıç seviyesi için yeterli ama üstü için değil. Profesyonel olursanız her şeyin en üstünün gerekli olduğunu anlarsınız.
Duman0912 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 936 Çözümler 1 6 Eylül 2024 #9 Yazılım için başlangıç düzeyinde macbook önermem, hele 8gb rami olan 256 gb hafızası olan bir mac hiç iyi bir tercih olmaz bence.
Yazılım için başlangıç düzeyinde macbook önermem, hele 8gb rami olan 256 gb hafızası olan bir mac hiç iyi bir tercih olmaz bence.
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #10 Uğur555 dedi: Yazılım için düşünüyorum ben. M1 yeterli gelecek mi? Genişletmek için tıkla... M1 yeterli de 8GB ram ram yeterli gelmez.
Uğur555 dedi: Yazılım için düşünüyorum ben. M1 yeterli gelecek mi? Genişletmek için tıkla... M1 yeterli de 8GB ram ram yeterli gelmez.