MacBook Air M1 alınır mı?

Yazılım için başlangıç düzeyinde MacBook önermem, hele 8 GB RAM'i olan 256 GB hafızası olan bir Mac hiç iyi bir tercih olmaz bence.

Başka hangi cihazı önerirsiniz.

M1 yeterli de 8 GB RAM RAM yeterli gelmez.

16 yapınca fiyat farkı 10k oluyor şu an elimde Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 7 5700U 8 GB RAM 512 GB SSD modeli var.

Başka hangi cihazı önerirsiniz.
Bence pili uzun süre giden hafif bir laptop her türlü işini görecektir, açıkcası ben taşınabilir olması ve pil süresi açısından çok geçde olsa macbooka geçiş yaptım gün sonunda bende yanına bir windows laptop alacağım. İlla ki ben bunu alacağım dersen de 8gb asla yetmiyor airlarda.

Bence pili uzun süre giden hafif bir laptop her türlü işini görecektir, açıkçası ben taşınabilir olması ve pil süresi açısından çok geçde olsa macbooka geçiş yaptım gün sonunda bende yanına bir Windows laptop alacağım. İllaki ben bunu alacağım dersen de 8 GB asla yetmiyor Air'larda.

Hangi Windows markaları Mac Air'a denk ya da hangi model.

Onu kendin belirlemelisin bence ne istediğine bağlı bilgisayardan biraz da oyun oynarım dersen başka yöne evrilir iş gözüme çarpan Lenovo Huawei laptoplar var yakın seviyelerde pil ömrü sunan ince denebilir laptoplar bakmak lazım.

Oyun oynamam hiç zaten oyun konsolum var ve şu an Lenovo kullanıyorum pek memnun değilim yukarıda bahsettim özelliklerden. Bana böyle daha ince daha kullanıslı daha hızlı bir şey lazım.

Oyun oynamam hiç zaten oyun konsolum var ve şu an Lenovo kullanıyorum pek memnun değilim yukarıda bahsettim özelliklerden. Bana böyle daha ince daha kullanıslı daha hızlı bir şey lazım.
Onun için bütçen dahilinde konu açman daha iyi olur öneride bulunurlar illa ki içine sineni alırsın macbooka bulaşmada her türlü işini görecek bir şey bulursun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı