MacBook Air M1 nasıldır?

Birand'ın incelemesinde Monster(ısınınca throttling yapan :D) bile M1'den kısa render süreleri veriyor..
22 bin lira bandında olan bir bilgisayar ile 8-14 bin lira bandında olan Macbook'ları nasıl kıyaslıyorsun çok şaşırıyorum.
İncelemedeki Monster

Ayrıca Koray Birand'ın eklediği tabloya bakarsan her testte de geçememiş M1'i.
Link

Ya da ne dediğimi anlamamışsın.
Aynı fiyat bandında Mac cihazların nasıl Windows makinelerden daha iyi render(video, fotoğraf editleme) performansı verdiğini incele.

Kardeşim bana sormadan kendine üniversitesi için MacBook Air sipariş etmiş. Hiç duymadığım bir CPU'su, sadece çekirdeği yazan GPU'su var. GPU'nun ismi bile yazmıyor. Bu laptopun genel performansı nasıldır arkadaşlar? Aydınlatabilirseniz sevinirim, iyi günler.
Linki: 13 inç MacBook Air Satın Alın

Bazı uygulamaların MacBook desteği yok.

Öyle bir şey yok.
Bu söylentileri yazanların Windows kullanıyor olması çok garibime gitti. Bahsedilen kırılmalar bundan aylar önce gerçekleşmiş ve geçenlerde malum teknoloji siteleri saçma sapan bir şekilde abartarak açıkladı. Halbuki sadece o kırılanların hakkını arayacak avukatlar Apple'a dava açmıştı.

Bu söylentileri yazanların Windows kullanıyor olması çok garibime gitti. Bahsedilen kırılmalar bundan aylar önce gerçekleşmiş ve geçenlerde malum teknoloji siteleri saçma sapan bir şekilde abartarak açıkladı. Halbuki sadece o kırılanların hakkını arayacak avukatlar Apple'a dava açmıştı.
Evet. Cihaz yamuk geliyor kimse bunu haber yapmıyor. Yanılmıyorsam sizde MBA almışsınız. Var mı cihazın ayaklarında bir yamukluk? Masaya koyduğunuzda ön ayaklardan bir tanesi havada kalıyor. Bana iki tane böyle sorunlu geldi iade ettim. 3. gelende sorunluydu ama kabullendim kullanıyorum. Alternatifi olsa bir alternatif bir bilgisayar alırdım ama bu cihazın performansı olsun, ekranı olsun, diğer çevre birimleri olsun harika. O yüzden kabullendik bakalım.

Evet. Cihaz yamuk geliyor kimse bunu haber yapmıyor. Yanılmıyorsam sizde MBA almışsınız. Var mı cihazın ayaklarında bir yamukluk? Masaya koyduğunuzda ön ayaklardan bir tanesi havada kalıyor. Bana iki tane böyle sorunlu geldi iade ettim. 3. gelende sorunluydu ama kabullendim kullanıyorum. Alternatifi olsa bir alternatif bir bilgisayar alırdım ama bu cihazın performansı olsun, ekranı olsun, diğer çevre birimleri olsun harika. O yüzden kabullendik bakalım.
Evet cihazı az kullanılmış olarak ikinci el aldım. Sağ olsun aldığım arkadaş iyi kullanmış, güvenilir bir şekilde satın alım gerçekleştirdim. İnanın bana ayak yamukluğuna dair hiçbir sorun okumadım ve dikkat etmedim. Şimdi baktığımda ise herhangi bir sorun göremedim.
Oyun oynamadığım için bu cihazdan iyisi olamaz bana göre. Şöyle bir şey var ki her sorunlarını incelersek dünya çapında milyonlarca kullanıcının şikâyetlerine önem verirsek eğer bence hiçbir cihaz alınmamalı.

Ekranı kapatınca ekranın kırıldığına dair söylentiler var bu MacBook'ta. Bence almayın.
Yalan haber, bazı kullanıcıların oluşturduğu bedava ekran değişimi almak için yapılan bir muhabbetmiş o. Yabancı kaynakları araştırdım haber çıktığında.
Yamukluk derken nasıl bir yamukluk?
@G3258 Ek olarak telefondan su terazisi açıp kontrol ettiğimde sıkıntı yok gözüküyor, sorun sadece Air modellerinde mi var?
@G3258 Sizde de Caps Lock geç algılama sorunu var mı bu arada?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı