MacBook Air M1 vs MacBook Pro M1 vs MacBook Air M.2

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
Ikinci el olarak almak icin MacBook fiyatlarini biraz takip ediyorum. Belirttigim cihazlarin hepsinde 16 GB RAM ve 256 GB SSD mevcut. Performans ve ozelliklerine gore fiyat farkinin degip degmeyecegi konusunda sizlere danismak istedim. Normal şartlarda 19-20bine MacBook Air M1 alip gecebilirdim ama tavsiyelerinizi goz onunde bulundurarak nihai kararımı verecegim. Cihazlarin fiyat aralıkları su sekilde:

• MacBook Air M1: 19000-20500TL
  • MacBook Pro M1: 21500-23000TL
  • MacBook Air M.2: 25000-28000TL

Urunlerin tum ozelliklerine hakim degilim sadece yeterli islemci gucune ve bellege sahipler. Yillar once 2015 model MacBook Air kullaniyordum ve cok memnundum, uzun sureli kullanim icin ideal cihaz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ne işlem yapacağınızı yazmadınız ama standart bir kullanıcı için MacBook Air M1 her türlü uzun yıllar yeterli olacaktır. Diğer seçenekler ile maceraya girmeye gerek yok. İş için v.s kullanmıyorsanız bu söylediğim geçerli tabiyki.

Ikinci el olarak almak icin MacBook fiyatlarini biraz takip ediyorum. Belirttigim cihazlarin hepsinde 16 GB RAM ve 256 GB SSD mevcut. Performans ve ozelliklerine gore fiyat farkinin degip degmeyecegi konusunda sizlere danismak istedim. Normal şartlarda 19-20bine MacBook Air M1 alip gecebilirdim ama tavsiyelerinizi goz onunde bulundurarak nihai kararımı verecegim. Cihazlarin fiyat aralıkları su sekilde:

• MacBook Air M1: 19000-20500TL
  • MacBook Pro M1: 21500-23000TL
  • MacBook Air M.2: 25000-28000TL

Urunlerin tum ozelliklerine hakim degilim sadece yeterli islemci gucune ve bellege sahipler. Yillar once 2015 model MacBook Air kullaniyordum ve cok memnundum, uzun sureli kullanim icin ideal cihaz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Air M1 ısınıyormuş diye duydum. Soğutması yetersiz kalıyormuş.

Fiyat farkina gore M1 Pro ve M2 Air arasinda anlamli bir fark yok mu?

M.2 serisi islemci olarak almaya deger degil. M1 ile arasinda minimal farklar var. M1 ve M.2 arasinda tercih sebebin islemci olmamali. Diger konulara odaklanabilirsin bence. Ornegin ekran ve ekran boyutu gibi.

Air M1 ısınıyormuş diye duydum. Soğutması yetersiz kalıyormuş.

Tum Mac'ler isiniyor :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı