İnceleme MacBook Air M1

Yapacağınız amaca göre değişir. Ne amaçla alacaksınız?

Akademisyen olacak olan nişanlıma alacağız. Makale araştırmaları, Office programları sunum vs gibi daha çok günlük kullanıma yakın işler olacak.

M2 Air kasası güzel, RAM ihtiyacı çok olamaz o zaman. Bütçe zorlamıyorsa M2 alabilirsiniz.

Hocam Telegram'da MacBook Air M3 alan biri bana şöyle bir şey dedi, ne dersiniz bunun hakkında? Sanki biraz abarttı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de M1 8/256 GB modelini düşünüyorum. Yazılım için kullanacağım orta ölçekte projeler için. Docker vs. de kullanıyorum. Acaba yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Telegram'da MacBook Air M3 alan biri bana şöyle bir şey dedi, ne dersiniz bunun hakkında? Sanki biraz abarttı.

Eki Görüntüle 2555565

Günlük kullanım için yeterli ve inanılmaz abartmış. Böyle bir durum söz konusu değil.

Ben de M1 8/256 GB modelini düşünüyorum. Yazılım için kullanacağım orta ölçekte projeler için. Docker vs. de kullanıyorum. Acaba yeterli olur mu?

Bu tip kullanım senaryosu için 8 GB önermiyorum. Minimum 16 GB öneriyorum.

Günlük kullanım için yeterli ve inanılmaz abartmış. Böyle bir durum söz konusu değil.

Bu tip kullanım senaryosu için 8 GB önermiyorum. Minimum 16 GB öneriyorum.

Hocam bende aynı şeyi dedim çok abartıyosun dedim git inceleme izle görürsün diyor.

Bir de bir tane tanıdık abi var.
MacBook Air M1 8 GB 512 GB SSD 13.3" 14kya satıyor pil sağlığı 84. almak ne kadar mantıklıdır, değer mi sizce bu fiyata?

512 GB olması değerini büyük oranda arttırıyor fakat pili pek iyi değilmiş ama 14.000 TL bu cihaz için oldukça uygun bir rakam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…