MacBook Air M2 alınır mı?

canbahcecii1

Centipat
Daha fazla  
MacBook Air M.2 almayı düşünüyorum.
8 RAM 512 SSD yeterli midir?
Ders ve arada kod vs Adobe montaj için düşünüyorum. 8 RAM yeterli olur mu?
Ve RAM etkeni sorun oluşturdugunda 16 RAM 256 GB modeli alınsa hafıza için ekstradan hard diskle hafıza sorunu çözebilir miyim?
Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an 8/256 MacBook Pro M1 kullanıyorum, ram konusunda henüz problem yaşamadım, ki çok fazla sekme açık şekilde word ve powerpoint üzerinde akademik çalışmalar yapıyorum. Ancak uzun ömürlü olması açısından 16 GB modeli almanızı tavsiye derim. Hafıza bir şekilde telafi edilir ancak ram önemli.

Şu an 8/256 MacBook Pro M1 kullanıyorum, ram konusunda henüz problem yaşamadım, ki çok fazla sekme açık şekilde word ve powerpoint üzerinde akademik çalışmalar yapıyorum. Ancak uzun ömürlü olması açısından 16 GB modeli almanızı tavsiye derim. Hafıza bir şekilde telafi edilir ancak ram önemli.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Peki m2 işlemci alınır mı ?
Ekran,performans vs bakımından nasıl ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı