MacBook Air M2 vs M3

Slm Canim

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, MacBook Air almak istiyorum ancak M2 işlemcili 16 GB RAM ile M3 işlemcili 8 GB RAM olan modeller arasında kaldım. Video editleme, 3D model, çizim gibi işleri hobi olarak yapıyorum, yazılım ve oyun geliştirme ile daha çok ilgileniyorum, arada bir de LoL giriyorum arkadaşlarla. Hangi modeli tercih etmeliyim?

Macbook Air sizi üzecektir 3D işlerde. Kısa sürede ısınma durumu yaşarsınız. Video edit, çizim amenna; bir şekilde kotarıyor ama 3D işin içine girince tanıtımlardaki videolara aldanmayın. Macbook Pro ile bile Blender 3D'de özellikle render alırken çok fazla ısınma sorunu yaşıyordum. Sırf o yüzden masaüstü pc topladım. Yapamaz mısınız? Yaparsınız bu arada. Ama ısınma canınızı sıkacaktır.

MacBook Air sizi üzecektir 3D işlerde. Kısa sürede ısınma durumu yaşarsınız. Video edit, çizim amenna; bir şekilde kotarıyor ama 3D işin içine girince tanıtımlardaki videolara aldanmayın. MacBook Pro ile bile Blender 3D'de özellikle render alırken çok fazla ısınma sorunu yaşıyordum. Sırf o yüzden masaüstü PC topladım. Yapamaz mısınız? Yaparsınız bu arada. Ama ısınma canınızı sıkacaktır.

MacBook buna göre üretiliyor zaten, Sen istersen RTX 4090 ile render al MacBook daha hızlı gelir.

MacBook buna göre üretiliyor zaten, sen istersen RTX 4090 ile render al MacBook daha hızlı gelir.

Bende MacBook Pro M3 Pro(11 CPU, 14 GPU) 512 GB SSD 18 GB RAM versiyonunu almayı düşünüyorum Blender, Unity ve Unreal Engine için kullanacağım 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Yeterli olur mu? Yoksa farklı modellere mi yöneleyim?

Bende MacBook Pro M3 Pro(11 CPU, 14 GPU) 512 GB SSD 18 GB RAM versiyonunu almayı düşünüyorum Blender, Unity ve Unreal Engine için kullanacağım 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Yeterli olur mu? Yoksa farklı modellere mi yöneleyim?
Harici GPU’lu Windows cihazda daha iyi performans alırsın ancak pil, sıcaklık ve cihaz kalitesi açısından rakip bile olamazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı