MacBook Air M3 ile M2 arasındaki farklar nelerdir?

lt1hppn

Femtopat
MacBook Air almayı düşünüyorum. Aslında 60Hz olması beni biraz düşündürdü ama sırf 120Hz ekran için ek olarak 20 bin TL ödemek istemiyorum. MacBook'u günlük hayatta kullanmak için almak istiyorum, 3D render vs. gibi bir düşüncem şu an için yok. Merak ettiğim benim için özellikler bu kadar önemsizken 256 GB M3 alacağıma 512 GB M.2 alsam nasıl olur? Bunların arasında gerçekten beni etkileyecek ne gibi farklar var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir fark olmaz senin için. Hatta m1 bile alabilirsin. Sadece ram miktarını 16 almaya çalış.

Bu arada pro ile air arasında ekran parlaklığı, hoparlör kalitesi, batarya kapasitesi gibi farklarda var ama çok para yatırmak istemiyorsan air mantıklı.

Hiçbir fark olmaz senin için. Hatta M1 bile alabilirsin. Sadece RAM miktarını 16 almaya çalış.

Bu arada Pro ile Air arasında ekran parlaklığı, hoparlör kalitesi, batarya kapasitesi gibi farklarda var ama çok para yatırmak istemiyorsan Air mantıklı.

M1 hiç aklımda yoktu ama bu önerinizden sonra inceleyeceğim.Teşekkürler.

Hiç bir fark olmaz senin için. Hatta m1 bile alabilirsin. Sadece ram miktarını 16 almaya çalış.

Bu arada pro ile air arasında ekran parlaklığı, hoparlör kalitesi, batarya kapasitesi gibi farklarda var ama çok para yatırmak istemiyorsan air mantıklı.
Hocam ram miktarı 8 olursa ne gibi bir dezavantajı olabilir?

Son düzenleme:
Ram'i arttırmanın bir yolu yok 8gb yetersiz gelmeye başladığı zaman satıp yenisini bakmaya başlıycaksınız. Disk 256 olsa bile harici disk veya bulut ile işinizi çözebilirsiniz. Ben zaten bu bilgisayar ile tarayıcıda gezecem falan çokda önemli değil benim için diyorsanız ozaman 8 tercih edebilirsiniz. İleriye dönük olsun uzun yıllar kullanırım ben bunu derseniz 16 iyidir.

M1 hiç aklımda yoktu ama bu önerinizden sonra inceleyeceğim.Teşekkürler.

M1 e bulaşma hocam artık eski bir model bence m3 size önerim olur hem batarya hem performans gibi özellikler ve gelişmiş metal ve rtx gelmesi nedeniyle daha gelişmiş bir makine ama siz gündelik kullanımda düşünseniz bile m1 artık 5 yıl önce çıkmış bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı