MacBook Air M3 vs iPad Pro M4

Lucillias

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır. Başlıktan da anlaşılacağı üzere MacBook Air M3 modeli ve iPad Pro M4 (kalem ve klavye dahil) arasında kaldım. Bugün incelemeye gittiğimde 11 inç iPad yeterli olur mu veya 13 inç fazla mı büyük gelir gibi kafam daha da fazla karıştı. Bir yandan da 13 inç alacaksam Mac'e mi yönelsem diye düşündüm. Üniversite son sınıfım iş hayatımda da işime yaramasını istiyorum uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Akşamları dizi film ve YouTube'a da bakabilirim. Mobil de olması güzel olur aynı zamanda not da almak istiyorum hangisi benim için daha mantıklı bir seçim olur?

Her ikisini de kullandım. Eğer tek işiniz dizi/film ve not almaksa iPad almanız daha iyi olur çünkü kalem inanılmaz bir rahatlık veriyor.

Web deneyimi ve program çeşitliliği açısından Mac daha mantıklı. Mac bildiğiniz üzere Linux tabanlı bir işletim sistemi çalıştırıyor ve bir sürü aplikasyon kullanabiliyorsunuz.

Adobe programları gibi şeylere ihtiyaç duyuyorsanız Mac şart. Dediğim gibi tek kullanım amacınız dizi/film ve not almak ise kesinlikle iPad.

Başka ne gibi işler için bu cihazları kullanacağınızı söylerseniz daha da yardımcı olabilirim.

Mantıklı olanı yapmışsınız, hayırlı olsun. Dediğiniz gibi kalem ve klavye artısı çok iyi. Kalem zaten not anlamında çok katkı sağlıyor.

Merhaba arkadaşlar,
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır. Başlıktan da anlaşılacağı üzere MacBook Air M3 modeli ve iPad Pro M4 (kalem ve klavye dahil) arasında kaldım. Bugün incelemeye gittiğimde 11 inç iPad yeterli olur mu veya 13 inç fazla mı büyük gelir gibi kafam daha da fazla karıştı. Bir yandan da 13 inç alacaksam Mac'e mi yönelsem diye düşündüm. Üniversite son sınıfım iş hayatımda da işime yaramasını istiyorum uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Akşamları dizi film ve YouTube'a da bakabilirim. Mobil de olması güzel olur aynı zamanda not da almak istiyorum hangisi benim için daha mantıklı bir seçim olur?
bence pt den eğitim indirimli al zaten çok zaman yok macbook al daha çok iş yaparsın ipados yeterli gelmez

aldığınızı yeni gördüm umarım pişman değilsinizdir çünkü mac iş hayatında vs daha başarılı

ama not konusunda ipad daha iyi zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı