Merhaba arkadaşlar. Daha önce hiç MacBook kullanmadığım için hakim değilim performanslarına vs. bu yüzden iki farklı PC arasındaki farkı sormak istedim. Öncelikle iş için alacağım. Grafik tasarımı ve video edit ile uğraşıyorum. Photoshop, Premiere, figma vb. uygulamaları bol bol kullanıyorum. MacBook Pro M4 16 GB RAM ile MacBook Air M3 24 GB RAM arasında kaldım. Dediğim gibi performansları hakkında cok bir bilgim yok. Dışarıda falan rahatça taşıyabilmek ve şarjı uzun bir süre gitmesi gibi avantajlarından dolayı MacBook almak istiyorum. İşlemcinin mi güncel olmasına yoksa RAM'in mi yüksek olmasına dikkat etmeliyim? Fiyat farkı neredeyse yok.
www.pt.com.tr
www.pt.com.tr

MacBook Air 13.6 inc M3 8CPU 10GPU 24GB 512GB Gece Yarısı MC8Q4TU/A - Apple - PT
Apple markalı MacBook Air 13.6 inc M3 8CPU 10GPU 24GB 512GB Gece Yarısı MC8Q4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif

MacBook Pro 14 inc M4 10CPU 10GPU 16GB 512GB Uzay Siyahı MW2U3TU/A - Apple - PT
Apple markalı MacBook Pro 14 inc M4 10CPU 10GPU 16GB 512GB Uzay Siyahı MW2U3TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknoloji