saveourfuture
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar az önce Trendyol'da MacBook Air M3'ü indirimde görünce sipariş verdim. 512 GB SSD ve 24 GB RAM ile beraber 46.000TL idi. Ürün bu: Apple MC8P4TU/A/MacBook Air/Apple M3 İşlemci/8 Çekirdek CPU/10Çekirdek GPU/24GB RAM/512GB SSD/13,6"/ - Fiyatı, Yorumları Ama siparişi verdikten sonra aklımda soru işaretleri oluşmaya başladı. Öncelikle satıcı MediaMarkt ve garanti tipine
Resmi Distribütör Garantili yazmışlar. Bu Apple Türkiye garantisiyle aynı mı? Daha sonra ben Starlight rengini aldım. Bu renk nasıl? Kötü mü? Sonradan pişman olmayayım? Ürün bir de sıfır değil mi? Birden en önemlisi yazılım işlerim için yeterli mi? Ağırlıklı olarak mobil programlama ile uğraşıyorum. Normalde M4 düşünüyordum ama 24 GB ve 512 GB'ı 46.000TL'ye görünce direkt aldım.
Resmi Distribütör Garantili yazmışlar. Bu Apple Türkiye garantisiyle aynı mı? Daha sonra ben Starlight rengini aldım. Bu renk nasıl? Kötü mü? Sonradan pişman olmayayım? Ürün bir de sıfır değil mi? Birden en önemlisi yazılım işlerim için yeterli mi? Ağırlıklı olarak mobil programlama ile uğraşıyorum. Normalde M4 düşünüyordum ama 24 GB ve 512 GB'ı 46.000TL'ye görünce direkt aldım.
Son düzenleyen: Moderatör: