MacBook Air M4 13 256 vs iPad Pro M4 256

Barış yavuz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp victus oyuncu laptop
İşlemci: Intel core i513500h
Ekran kartı: rtx4050
Ram: ddr4 8×2
144hz ekran
Kendime bunlardan birini düşünüyorum aynı fiyattalar zaten ama karar veremiyorum.

11 inc iPad küçük gelir mi diye düşündüm. MediaMarkt'a gittim bugün. Çok küçük gelmedi boyutu iyi gibiydi ama MacBook 13 inc tam benlik boyutu.

Iyi bir batarya lazim bana, yolculuk çok yapacağım ama MacBook 60Hz LED, iPad 120Hz OLED benim de kafami karistiran tarafi bu. O yüzden karar veremedim.

Oyun PS remote ile oynarim o yüzden oyun sorun degil ama Mac alirsam da Steam'den ufak oyunlar oynayabilirim belki dedim. Yani iPad OS ve macOS arasinda da kaldım. Sorum, şu hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak ne icin kullanilacak?

Tam olarak ne icin kullanilacak?
Film mac izlicem ps remote da arkadaslarla fifa nba oynarız ve yolculuk sık sık yapicam ama 120hz ekran 60hz e gore cok fark ettiriyo ve mac led ipad oled.

ben hem ipad 10. nesil hem MacBook m1 sahibiyim. Ne amaçla kullanacaksınız bilmiyorum ama ben şuan mecburen kalem kullanıyorum Mac’i uzun süredir kullanmadım. Eğer mecburiyetim olmasa İpad’in yüzüne bakmazdım. En basitinden ders videosu izlerken arkada tıngır bir şeyler çalsın istiyorum ama yok çünkü ios’ta arka planda medya çalma özelliği yok sadece bir medya oynatabiliyor. İşlemcisine kanıp sakın bilgisayar alıyorum demeyin. Eğer ciddi kullanacaksınız elinizin altında başka bir bilgisayar da yoksa ben Mac alırım. İpad kullanmak bilgisayara alıştıktan sonra çok zor geliyor. Kısıtlanmışım gibi hissettiriyor. Mac ile yapabileceklerinizin sınırı yok M4 işlemciyle basit değil baya baya oyun oynarsınız ayrıca. Amaç basit öyle sağda solda elimde büyük iphone olsun ise eğer İpad. ama yok ben kullanmak istiyorum gerçekten bir teknolojik alet kullandığımı hissetmek tam verim almak aynı anda birkaç işi rahatça yapmak istiyorum diyorsanız Mac. İpad asla bir bilgisayar verimi vermiyor. Sorunun cevabı artık sizde ne için alacaksınız Büyük iphone olarak mı yoksa gerçek bilgisayar mı arıyorsunuz

not: maclerin bataryası çok iyidir üzmez 13inç mac bir a4 defter kadardır. öyle değerlendirebilirsiniz

Öncelikle teşekkür ederim.
Kendi oyuncu bilgisayarımı sattim PlayStation aldigim için ona da remote play ile bağlanırım diye düşünüyorum Mac'te kararsız kalmamın tek sebebi ekrani ve biraz da hoparlörleri ekrani 60Hz ve LCD olduğundan ve 500nit parlaklık olduğundan acaba dedim iPad ekrani cok daha iyi yani neticede.

Çok sık seyahet ediyorsanız ve amaç sadece youtube netflixse İpad olabilir. ama gerçekten bilgisayar lazım olur bana bir gün diyorsanız Mac mac’te taşınabilir sarjı uzun ömürlü ekran Oled olmayabilir ancak herhangi bir laptop ekranından cok iyidir

Ayrıca ben Macimde EqMac isimli bir yazılım kullanıyorum haricen düğün salonu hoparlörü gibi ses alıyorum.

60hz ekran ve ips ekran üzer mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…