Teşekkür ederim. Umarım memnun kalırım..
Ben kullanım senaryonuzu bilmiyorum ama bana macinden veya ipadinden vazgeç deseler ipadi kaldırır cöpe atarım
Bilgisayar’dan gelen biriyseniz ipadi bilgisayar gibi kullanacaksanız kanser olursunuz
Kalem lazım değil mi bilmiyorum ama kalem lazımsa kesin ipad alın
Ayrıca maclerin ekranı gayet iyidir ya referans monitor olarak kullanan bile var herhangi bir laptop ekranı gibi değil gerçekten ekran üzmez ayrıca ipadde standlı kılıfla dik tutayım bir şey izleyeyim diyorsun kılıfı dik kullanmak falan da sorun kılıflar dik tutabilecek kadar kaliteli değil
İpad ancak bilgisayar ile çok işi olmayan safariye sadece fatura ödemek için giren hayday oynasam bana yeter diyen insanı keser hocam m4 işlemci koymuşlar içine tamam m4 var ne yapacaksın? Araban çok güçlü ama toprak yolda sürüyorsun gibi bir şey bu ben m1 macimden nintendo switch emulatoruyle her şeyi oynuyorum harici ssdimde cayır cayır bir sürü oyun var. CrossOver çok gelişti artık fifa hatta gta 5 bile açıp oynatıyor üstüne üstlük bunu yaparken fana güç kaynağına ihtiyaç duymuyor bundan ötesi şuan için var mı bilmiyorum laptop dünyasında
İpad hayatımda kendim para verdiğim ilk tabletim çocukken tab s3 mü ne öyle bir model vardı her çocuk kullammıştır ya tabletlerin neden piyasadan silindiğini hatırlattı bana. Defter olarak kullanılmayacaksa bir ipad ya hayday oynayacaksın ya da oturup dizi film. Açıp wordden bir ödev yazamazsın mesela Ha yazmak istersen 10bine klavye fare seti alman gerekir.
Bana tek mantıklı ve üstün gelen kullanım senaryosu defter olarak kullanmak
Cinsiyetcilik olarak söylemiyorum lütfen nolur yanlış anlaşılmasın ama bazı arabalar kadın arabasıdır boyutlarından ötürü park etme kolaylığı örneğin nisaan micra gibi bence ipad tam olarak bunu karşılıyor. Ben iki tarafı da deneyimledim kişisel yorumum bu. Macbook’ta 1.3tce megane olur. Az yakıp çok kaçar. Unutmadan Mac’in sarjının İpad’den uzun süre gittiğini hatırlatayım
Mac’i alınca EqMac yazılımını indirmeyi unutmayın ücretsiz sürümle bile sesi istediğiniz kadar arttırabilirsiniz kesinlikle her Mac’te olmalı. Çıkan sesin yükseliğine şok olacaksınız ayarlarını güzelce yaptıktan sonra tabii