MacBook Air M4 için 8 vs 10 çekirdekli GPU

deanwinnchester

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar üniversite için MacBook Air M4 alacağım ve 8 çekirdek ve 10 çekirdek GPU seçenekleri var. Sizce bu ikisi arasında dağlar kadar fark var mı çünkü iki model arasında 4.5 fark var, sizce değer mi?

Arkadaşlar üniversite için MacBook Air M4 alacağım ve 8 GB ve 10 GB'lik GPU seçenekleri var. Sizce bu ikisi arasında dağlar kadar fark var mı çünkü iki model arasında 4.5 fark var, sizce değer mi?

Değmez bence. 12 olsa derdim ki değer ama 10GB için değmez.

Son düzenleme:
Aralarında %15-18'lik bir performans fark var. Birinde 4 performans 4 tasarruf çekirdeği varken diğerinde 4 performans 6 tasarruf çekirdeği var. Tercih ve bütçe sizin. Almışken iyisini almanız daha iyi olur tabii ki. 5 6 sene önce almış olduğum iPad Mini 5 hala canlı şekide oyun oynuyorum ve video izliyorum.

Pahalı ama optimizasonları sayesinde uzun süreler götürecek cihazlar bunlar.

Aralarında %15-18'lik bir performans fark var. Birinde 4 performans 4 tasarruf çekirdeği varken diğerinde 4 performans 6 tasarruf çekirdeği var. Tercih ve bütçe sizin. Almışken iyisini almanız daha iyi olur tabii ki. 5 6 sene önce almış olduğum iPad Mini 5 hala canlı şekide oyun oynuyorum ve video izliyorum.

Pahalı ama optimizasonları sayesinde uzun süreler götürecek cihazlar bunlar.
Çok mu fark eder o olay 4500 lira değer mi sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı