MacBook Air M4 Neural Engine farkı nedir?

LivreScii

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar M4 MacBook Air alacağım ancak neural Engine birinde 10, digerinde 8 yazıyor aralarında cok bir fark olur mu? Sunum hazırlıyorum, makale okuyor arada video film izliyorum. Oyun oynamak için almıyorum zaten. Ama beni uzun sure üzmesin istiyorum. Artı olarak 16 GB RAM ve 256 GB hafıza yeterli olur mu? Bütçem 55 bin lira egitim indiriminden yararlanmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar M4 MacBook Air alacağım ancak neural Engine birinde 10, digerinde 8 yazıyor aralarında cok bir fark olur mu?
Oncelikle bu dedigin sey neural engine degil CPU ve GPU'dan bahsediyorsun. M4 modellerinin hepsinde 16 cekirdekli neaural engine'ler bulunuyor.
Oyun oynamak için almıyorum zaten. Ama beni uzun sure üzmesin istiyorum. Artı olarak 16 GB RAM ve 256 GB hafıza yeterli olur mu? Bütçem 55 bin lira egitim indiriminden yararlanmayı düşünüyorum.
Eger amaciniz sadece internette gezinmek ve film izlemek vesaire ise 8 cekirdekli modelleri tercih edebiliriniz. Tum macbook modelleri istediginiz isi yapabilecek kapasitedeler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı