MacBook Air M4 vs Pro M4

serserikanarya

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

MacBook almayı planlıyorum. Daha önce hiç kullanmadım. Yoğunluklu olarak CapCut vs için kullanacağım. Hangisi sizce daha iyi olur?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanim tarzina bagli. Daha hafif ve pil omru uzun bir cihaz mi istiyorsun yoksa daha performansli, daha iyi ekrana, hoparlore, mikrofona ve port imkanina sahip bir cihaz mi?
Pil ömrü uzun olabilir, ağırlığı çok farketmez, performanslı istiyorum herhangi bir kasma veya yavaşlık yapmasını istemem. Hoparlör mikrofon çok önemli değil kulaklık kullanıyorum hep. Port olarak aynı diye biliyorum ama.

Pil ömrü uzun olabilir, ağırlığı çok farketmez, performanslı istiyorum herhangi bir kasma veya yavaşlık yapmasını istemem. Hoparlör mikrofon çok önemli değil kulaklık kullanıyorum hep. Port olarak aynı diye biliyorum ama.

Ikisi de yavaslik yapmaz, ikisi de performanslidir ama Pro'da fan oldugu icin isinmaya bagli performans dususu olmuyor. Pro'da 3 adet USB-4, 1 adet HDMI ve 1 adet de tam boy SD kart slotu var. Air'de sadece 2 adet USB-4 portu mevcut.

Air capcut uygulamasında vs uzun ve yoğun kullanımda ısınma yapar mı?

Yapar cunku cihazda fan yok. Tabi bu Air ile agir isler yapilamayacagi anlamina gelmiyor sadece cihaz isininca performansinda bir miktar dusus oluyor. Eger spesifik olarak hafif bir cihaz ihtiyaciniz yoksa Pro daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı