Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MacBook Air bilgisayarım için mouse arıyorum. Bluetooth düşünmüştüm öncelik olarak. Önerileriniz nelerdir? Gecikme vs sorunu yaşar miyim Bluetooth mouse ile?
En ucuz Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.889,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Logitech POP Emoji Tuşlu Sarı Kablosuz Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech POP Emoji Tuşlu Sarı Kablosuz Mouse özelliklerini incele, 289,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önerebileceğim ve kendim de bir zamanlar kullandığım bir mouse olan M350 Pebble.
Geçikme değerleri düşük. USB dongle ile Bluetooth'a sahip olmayan bilgisayarlar üzerinde de kullanılabilen. MacBook'un yanına estetik olarak da çok yakışan bilgisayar çantasında yassı yapısı ile kolayca taşınabilen bir ürün. İndirime girmesini bekleyip alabilirsiniz.