MacBook Air + PS5 vs PC

Billy Butcher

Kilopat
Katılım
13 Temmuz 2017
Mesajlar
68
Yer
izmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimde halihazırda 16 GB RAM'li MacBook Air M1 modeli ve PS4 var. Düşüncem MacBook'u satıp bilgisayar toplamaktı ancak PS4 + 10.000 TL ile PS5 alabilme imkanım var. Öyle aşırı fazla Online oyun oynayan bir insan değilim. Daha çok TLOU, RDR tarzı hikayeli oyunlar oynuyorum. Aynı zamanda Adobe uygulamaları kullanıyorum özellikle Illustrator ayrıca nisan ayında yazılım kursuna katılacağım. Sizce MacBook'u satıp bilgisayar mı toplamalıyım yoksa PS5 mi almalıyım.
Bir de PC toplamamı tavsiye edenler hikayeli oyun + Adobe + yazılımcılık kullanımı için RTX ekran kartı mı önerir yoksa RX mi?
 
Son düzenleme:
Hikaye oyunu oynayan birisinin PS5 alması daha mantıklı olur. Kullanmayan birçok kişi illa PC der ama Hikaye oyunlarında PS5'in keyfini hiçbir şey vermez. Özellikle televizyona bağlayıp oynayacaksan koltuğa uzanıp o oyunu oynamanın keyfi ayrı. PC'de kullandım PS5'te.
Yani PS5 almanız daha mantıklı.
MacBook'unuz elinizde kalsın Abobe için. Benim tavsiyem PS5
 
Macbook size yetiyorsa, PS4 satıp PS5 alın bence çünkü bu size en az maliyetli olan seçenek. Eğer ki PC istiyorsanız 30-35K civarlarına 4070Ti sistem topluyorlar forumda bakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı