MacBook Air serisi alınır mı?

anormalmatmazel

Femtopat
Daha fazla  
Görüntü işleme ve derin öğrenme (özellikle CNN) projeleri üzerinde çalışmayı planlıyorum. Bunun için Python, OpenCV, TensorFlow kütüphanelerini kullanacağım.

Cihaz olarak M3 çipli bir MacBook almayı planlıyorum. Acaba bu cihaz, görüntü işleme ve derin öğrenme projelerinde yeterli performansı sağlıyor mu? İşini görmez derseniz, hangi bilgisayarı önerirsiniz? Oyun oynamayacağım, sadece okulda bilgisayar mühendisliği derslerinde kullanacağım. 55K'yı geçmezse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
15.3 inç 16gb ram M3 işlemcili macbook air satılıyor Amazon da. Geçtiğimiz cumartesi günü eşime aldım, vade farksız 6 taksit toplamda 55bin tl. Eğer Macos tecrübeniz varsa gönül rahatlığıyla alınır eğer yoksa sizin kararınız ama mesela ben işim ve kullanımıma göre bana uygun değil. Kısacası kendiniz karar vereceksiniz.

Tecrübem yok ama bunu göze alıyorum. Şarj ömrü, bilgisayar ağırlığı gibi konularda baya öne geçiyor. Dediğim gibi görüntü işleme ve sinir ağlarının eğitimi sırasında bir sıkıntı yaşamayacaksam macbook air tercihim olur. birde bir arkadaş m3le görüntü işleme yapamazsın demişti siz ne dersiniz?
15.3 inç 16gb ram M3 işlemcili macbook air satılıyor Amazon da. Geçtiğimiz cumartesi günü eşime aldım, vade farksız 6 taksit toplamda 55bin tl. Eğer Macos tecrübeniz varsa gönül rahatlığıyla alınır eğer yoksa sizin kararınız ama mesela ben işim ve kullanımıma göre bana uygun değil. Kısacası kendiniz karar vereceksiniz.

Tecrübem yok ama bunu göze alıyorum. Şarj ömrü, bilgisayar ağırlığı gibi konularda baya öne geçiyor. Dediğim gibi görüntü işleme ve sinir ağlarının eğitimi sırasında bir sıkıntı yaşamayacaksam macbook air tercihim olur. birde bir arkadaş m3le görüntü işleme yapamazsın demişti siz ne dersiniz?
Ne yazık ki aktif kullanmadığım için okadar bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı