HulkGercekmi Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #1 MacBook Air'in altına soğutucunun işe yaramayacağını biliyorum. Fakat MacBook Air'i kullanırken birkaç derece de olsa düşürme yolları var mı?
MacBook Air'in altına soğutucunun işe yaramayacağını biliyorum. Fakat MacBook Air'i kullanırken birkaç derece de olsa düşürme yolları var mı?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 17 Aralık 2021 #2 HulkGercekmi dedi: MacBook Air'in altına soğutucunun işe yaramayacağını biliyorum. Fakat MacBook Air'i kullanırken birkaç derece de olsa düşürme yolları var mı? Genişletmek için tıkla... Termal macun yenilemek, undervolt yapmak. Artı 0 Eksi
HulkGercekmi dedi: MacBook Air'in altına soğutucunun işe yaramayacağını biliyorum. Fakat MacBook Air'i kullanırken birkaç derece de olsa düşürme yolları var mı? Genişletmek için tıkla... Termal macun yenilemek, undervolt yapmak.
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 17 Aralık 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.859 Makaleler 6 Çözümler 137 17 Aralık 2021 #4 Gövdeyi soğutursanız, dolaylı yoldan iç bileşenler de soğuyacaktır. Etkisi ne kadar olur bilemiyorum. Artı 0 Eksi
Gövdeyi soğutursanız, dolaylı yoldan iç bileşenler de soğuyacaktır. Etkisi ne kadar olur bilemiyorum.
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #5 Harici klavye kullanabilirsin. Ellerinin sıcaklığının bilgisayara geçmesini engellersin. Artı 0 Eksi
KS KS HulkGercekmi Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #6 Teşekkürler hepinize Artı 0 Eksi
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 17 Aralık 2021 #7 Frederick Bishop dedi: Harici klavye kullanabilirsin. Ellerinin sıcaklığının bilgisayara geçmesini engellersin. Genişletmek için tıkla... Ama bu donanımların ısınmasını engellemiyor. Artı 0 Eksi
Frederick Bishop dedi: Harici klavye kullanabilirsin. Ellerinin sıcaklığının bilgisayara geçmesini engellersin. Genişletmek için tıkla... Ama bu donanımların ısınmasını engellemiyor.
SamedDX Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 711 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #8 HulkGercekmi dedi: MacBook Air'in altına soğutucunun işe yaramayacağını biliyorum. Fakat MacBook Air'i kullanırken birkaç derece de olsa düşürme yolları var mı? Genişletmek için tıkla... Apple Silicon olan modeli mi kullanıyorsun yoksa Intel olanı mı? Sıvı metal macun uygulayabilirsin ama riskli hele mobil bir cihazda daha da riskli. Artı 0 Eksi
HulkGercekmi dedi: MacBook Air'in altına soğutucunun işe yaramayacağını biliyorum. Fakat MacBook Air'i kullanırken birkaç derece de olsa düşürme yolları var mı? Genişletmek için tıkla... Apple Silicon olan modeli mi kullanıyorsun yoksa Intel olanı mı? Sıvı metal macun uygulayabilirsin ama riskli hele mobil bir cihazda daha da riskli.
KS KS HulkGercekmi Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #9 SamedDX dedi: Apple silicon olan modeli mi kullanıyorsun yoksa Intel olanı mı? Sıvı metal macun uygulayabilirsin ama riskli hele mobil bir cihazda daha da riskli. Genişletmek için tıkla... M1. Artı 0 Eksi
SamedDX dedi: Apple silicon olan modeli mi kullanıyorsun yoksa Intel olanı mı? Sıvı metal macun uygulayabilirsin ama riskli hele mobil bir cihazda daha da riskli. Genişletmek için tıkla... M1.
SamedDX Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 711 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #10 HulkGercekmi dedi: M1. Genişletmek için tıkla... Yani apple silicon aslında ekstra bir şey yapmaya gerek yok ama heatsinik ile kapak arasında termal pad koyarak %10 daha fazla performans alanlar var. Artı 1 Eksi
HulkGercekmi dedi: M1. Genişletmek için tıkla... Yani apple silicon aslında ekstra bir şey yapmaya gerek yok ama heatsinik ile kapak arasında termal pad koyarak %10 daha fazla performans alanlar var.