Öncelikle herkese merhaba. Elimde bir adet A1370 model MacBook Air bulunmakta. Bataryası şişti ve ben de AliExpress'ten bir batarya siparişi verdim fakat yanlış batarya yollamışlar (Batarya Modeli: A1406). Taktım ama çentikleri oturmuyor ve kablosu kısa kalıyor. İade sürecinde yurt dışında olduğum için iade talebi oluşturamadım. Sormak istediğim şu: Bu bataryayı nasıl değerlendirebilirim? Demek istediğim; bir şekilde bataryayı MacBook için kullanabileceğim bir yol var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
Konu ile ilgili teknik desteği aldım. Model yılları çok önemliymiş. Benim Macbook 2010 model olduğu için A1406 model bataryayı desteklemiyor. Doğal olarak elimde ki batarya 2011 model bir Macbook için uyumlu. Öğrenmiş oldum
Özür dilerim yanlış bilgi paylaşımı yapmışım. Çentikler uyumlu fakat kablolardan biri diğerine göre geri tarafta kalıyor ve batarya tam oturmuyor. Tekrardan kusura bakmayın.
Özür dilerim yanlış bilgi paylaşımı yapmışım. Çentikler uyumlu fakat kablolardan biri diğerine göre geri tarafta kalıyor ve batarya tam oturmuyor. Tekrar kusura bakmayın.
Konu ile ilgili teknik desteği aldım. Model yılları çok önemliymiş. Benim Macbook 2010 model olduğu için A1406 model bataryayı desteklemiyor. Doğal olarak elimde ki batarya 2011 model bir Macbook için uyumlu. Öğrenmiş oldum
Konu ile ilgili teknik desteği aldım. Model yılları çok önemliymiş. Benim MacBook 2010 model olduğu için A1406 model bataryayı desteklemiyor. Doğal olarak elimde ki batarya 2011 model bir MacBook için uyumlu. Öğrenmiş oldum
Umarım bataryaya çok para vermemişindir.
Apple böyle maalesef yıl farkından dolayı her şeyi kasası voltajı vs tutan batarya diğer modele olmasın diye soketinin yerini kaydırmış.
Hep para tuzağı bunlar.