MacBook Air'e kola döküldükten sonra ne yapmalı?

Kloox

Hectopat
Merhaba, MacBook Air cihazıma dün akşam 1 Lt'lik kola şişesi devirmem sonucu klavye üstüne yarım şişe kola döküldü. Ardından hemen cihazı ters çevirip kapadım. Tüm kolayı temizledim ve ters çevirip peçete üstüne bıraktım. Cihaz birkaç kere tuşları temizlerken açıldı ve bir sıkıntı yok gözüküyordu fakat kapanırken yarım saniye mor ekran verip kapanıyordu. Ardından gece boyu gene ters şekilde peçetede bekledi. Sabah bir sıvı akıntısı görmedim. Cihazı açtım tuşlarda da pek bir şey hissetmedim ve normal çalışıyordu. Ayrıca aynı cihaz 1 ay önce gene kahve döküldü ve sıvı temizliği yapıldı. Bir sonraki sıvı dökülmesinde çok sıkıntı yaşarsınız dendi. Şimdi bu cihaz için ne önerirsiniz? Apple bu işlerle uğraşmıyor direk cihaz değişimi teklif ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu konuya bakabilirsiniz.

Şu konuya bakabilirsiniz.
İnceledim fakat onda işe yarar birşey göremedik. Apple teknik servise götürdüğümde sıfır cihazla değişim sundular. Yerel bir bilgisayarcıda yaptırmıştım temizliği.

değiştir cihazı
İban bilgisi atıyorum.

İnceledim fakat onda işe yarar birşey göremedik. Apple teknik servise götürdüğümde sıfır cihazla değişim sundular. Yerel bir bilgisayarcıda yaptırmıştım temizliği.

İban bilgisi atıyorum.
Cihaz değişimi yaptırın bence hocam hazır sunuyorlarken. Şimdi bişey olmaz belki ama ilerde baş ağrıtabilir.

Cihaz değişimi için yanlış hatırlamıyorsam 40 bin TL istediler cihazı 25 bin’e almıştım 1 sene önce.
Hocam sadece temizletin o zaman bende soda dökülmüştü bilgisayarcıya temizlettirip oksitlenmesin diye bişey sıkmışlardı size de yaparlar muhtemelen akılınızda soru işareti kalmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı