G Gorkem461 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 628 Çözümler 1 17 Kasım 2022 #11 yabadabadu035 dedi: Çok övüyorlar hızlı diyorlar ve kullanımı rahatmıs. Genişletmek için tıkla... MacBook veya tablet gibi katlanabilen laptoplardan alabilirsin tablet moduna geçip notlarını kalemiyle laptopa yazarsın.
yabadabadu035 dedi: Çok övüyorlar hızlı diyorlar ve kullanımı rahatmıs. Genişletmek için tıkla... MacBook veya tablet gibi katlanabilen laptoplardan alabilirsin tablet moduna geçip notlarını kalemiyle laptopa yazarsın.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #12 yabadabadu035 dedi: Çok övüyorlar hızlı diyorlar ve kullanımı rahatmıs. Genişletmek için tıkla... Intel Mac'lere pek bulaşmayın. M1 Air M2 Air sizin kullanımıza yeter. Touchpad kullanımı falan çok rahat. MacOS'a da alıştınız mı çok rahat edersiniz.
yabadabadu035 dedi: Çok övüyorlar hızlı diyorlar ve kullanımı rahatmıs. Genişletmek için tıkla... Intel Mac'lere pek bulaşmayın. M1 Air M2 Air sizin kullanımıza yeter. Touchpad kullanımı falan çok rahat. MacOS'a da alıştınız mı çok rahat edersiniz.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 17 Kasım 2022 #13 yabadabadu035 dedi: Çok övüyorlar hızlı diyorlar ve kullanımı rahatmıs. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows kullandıysanız alakası yok onunla haberiniz olsun. Alışma süreci 1 hafta falan olur.
yabadabadu035 dedi: Çok övüyorlar hızlı diyorlar ve kullanımı rahatmıs. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows kullandıysanız alakası yok onunla haberiniz olsun. Alışma süreci 1 hafta falan olur.
yabadabadu035 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #14 Gorkem461 dedi: MacBook veya tablet gibi katlanabilen laptoplardan alabilirsin tablet moduna geçip notlarını kalemiyle laptopa yazarsın. Genişletmek için tıkla... Klavyeden yazmak bana daha rahat geliyor.
Gorkem461 dedi: MacBook veya tablet gibi katlanabilen laptoplardan alabilirsin tablet moduna geçip notlarını kalemiyle laptopa yazarsın. Genişletmek için tıkla... Klavyeden yazmak bana daha rahat geliyor.
K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 832 Çözümler 4 17 Kasım 2022 #15 yabadabadu035 dedi: Çok övüyorlar hızlı diyorlar ve kullanımı rahatmıs. Arkadaşlar oyunumu PS4'ten oynuyorum oyun oynamayacağım. Genişletmek için tıkla... Ben yerinde olsam o kadar para vermezdim. düşük bütçeli laptop alırdım performans isteyen bir şey yapmayacaksın sonuçta.
yabadabadu035 dedi: Çok övüyorlar hızlı diyorlar ve kullanımı rahatmıs. Arkadaşlar oyunumu PS4'ten oynuyorum oyun oynamayacağım. Genişletmek için tıkla... Ben yerinde olsam o kadar para vermezdim. düşük bütçeli laptop alırdım performans isteyen bir şey yapmayacaksın sonuçta.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 17 Kasım 2022 #16 K Emre dedi: Günlük işler için neden MacBook'a o kadar para harcamayı seçiyorsunuz bilmediğin için soruyorum. Bir olayı varda ben mi kaçırıyorum Genişletmek için tıkla... Kalite, Apple ekosistemi gibi şeyler için alıyor olabilir. Trackpad ve klavye gibi şeyleri de gayet rahat oluyor. Bunun gibi birçok sebep de var.
K Emre dedi: Günlük işler için neden MacBook'a o kadar para harcamayı seçiyorsunuz bilmediğin için soruyorum. Bir olayı varda ben mi kaçırıyorum Genişletmek için tıkla... Kalite, Apple ekosistemi gibi şeyler için alıyor olabilir. Trackpad ve klavye gibi şeyleri de gayet rahat oluyor. Bunun gibi birçok sebep de var.
yabadabadu035 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #17 Kleyn dedi: Intel Mac'lere pek bulaşmayın. M1 Air M2 Air sizin kullanımıza yeter. Touchpad kullanımı falan çok rahat. MacOS'a da alıştınız mı çok rahat edersiniz. Genişletmek için tıkla... M1 Çipli MacBook Air bu alınabilir mi?
Kleyn dedi: Intel Mac'lere pek bulaşmayın. M1 Air M2 Air sizin kullanımıza yeter. Touchpad kullanımı falan çok rahat. MacOS'a da alıştınız mı çok rahat edersiniz. Genişletmek için tıkla... M1 Çipli MacBook Air bu alınabilir mi?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #18 yabadabadu035 dedi: M1 Çipli MacBook Air Bu alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, alınabilir. Sizin işinizi gayet görecektir. Güncellik açısından M2 air almanızı öneriyorum fakat.
yabadabadu035 dedi: M1 Çipli MacBook Air Bu alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, alınabilir. Sizin işinizi gayet görecektir. Güncellik açısından M2 air almanızı öneriyorum fakat.
G Gorkem461 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 628 Çözümler 1 17 Kasım 2022 #19 yabadabadu035 dedi: Klavyeden yazmak bana daha rahat geliyor. Genişletmek için tıkla... ASUS'un OLED ekranlı laptopları da var çok fazla dizi ve film izliyorsan düşünebilirsin.
yabadabadu035 dedi: Klavyeden yazmak bana daha rahat geliyor. Genişletmek için tıkla... ASUS'un OLED ekranlı laptopları da var çok fazla dizi ve film izliyorsan düşünebilirsin.
yabadabadu035 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #20 Kleyn dedi: Evet, alınabilir. Sizin işinizi gayet görecektir. Genişletmek için tıkla... Peki Pro modelleri ile arasında çok fark var mı?
Kleyn dedi: Evet, alınabilir. Sizin işinizi gayet görecektir. Genişletmek için tıkla... Peki Pro modelleri ile arasında çok fark var mı?