Macbook Almak

Gökaydrd

Hectopat
Daha fazla  
Ben core m3 işlemcili macbook almayı düşünyorum. Bilgisayarda yaptığım işler: dizi izlemek, safaride dolaşmak, sosyal medya kullanmak, makale yazmak, video izlemek ve ben bu bilgisayara öğrenci indiriminden yararlanarak 4870 tl verecem sizce bu bilgisayar bana uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook 1kg

Dell Chromebook 13 | Dell 1.6kg

Acer Chromebook 14 For Work Ön İncelemesi - Technopat 1.55kg

Çok ince olmasını istiyorsan bu ikisini de alabilirsin ikisi de senin istediğin tüm işlemleri görür. Chromebook daha ucuz ama bu paylaştığım aralarındakilerden daha iyi o yüzden bu model dışında alma.

İleride bilgisayarla çizim, oyun vb işler yapacaksan

Bunu tavsiye ederim: GS60 6QE Ghost Pro(4K) | MSI Global | Laptops - The best gaming laptop provider 1.9kg

MSI GS serisi hem incedir hem performanslıdır. Diğer modellerine ve ekran seçeneklerine sitesinden bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapacağın işler böyle basit şeylerse o kadar para vermeye gerek yok 1000-1500tl arası bir notebook alman daha mantıklı. Macbook almanın senin için bir avantajı yok, para israfı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…