MacBook Discord ses açılmıyor

gavka

Hectopat
MacBook bilgisayarda Discord'da konuşmaya çalıştığımda izin istiyor ayarlara atıyor ama ayarlarda sese geldiğimde hiçbir uygulama gözükmüyor, bir video görmüştüm videoda kamerayı düzeltiyordu yaptım düzeldi ama mikrofonu düzeltmem lazım.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2023-06-13 09.59.45.png
    Ekran Resmi 2023-06-13 09.59.45.png
    442 KB · Görüntüleme: 52
MacBook bilgisayarda Discord'da konuşmaya çalıştığımda izin istiyor ayarlara atıyor ama ayarlarda sese geldiğimde hiçbir uygulama gözükmüyor, bir video görmüştüm videoda kamerayı düzeltiyordu yaptım düzeldi ama mikrofonu düzeltmem lazım.

Ben de aynı sorunu yaşadım, ses ayarlarıdan miktofon yerindeki sorun gidere basıp defaultu seçtikten sonra sorun gidere bastıktan sonra sorun düzeldi.

Ben de aynı sorunu yaşadım, ses ayarlarıdan miktofon yerindeki sorun gidere basıp defaultu seçtikten sonra sorun gidere bastıktan sonra sorun düzeldi.

Olmadı ve normalde ses alıyor video yaparken falan ses kaydediyorum sorun olmuyor ama Discord içindeyken sesimi açmak istediğimde izin soruyor ve güvenlik ve gizlilik yerindeki mikrofon yerine atıyor ve orada Discord gözükmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı