MacBook ekranım çizik

Raxana

Hectopat
Yer
Kıbrıs
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
İlk Apple ürünüm bir MacBook ve onu yaklaşık 15 gün önce satın aldım.

Az önce ekranın en üstünden en altına kadar gelen bir çizik olduğunu fark ettim. Mac'e gözüm gibi bakıyorum benden kaynaklı olmuş olması mümkün değil.
Sadece çok yoğun güneş ışığının altında görünüyor ve çok ince. (Telefon flashı falan tutsam da görünmüyor. :) yani normal kullanımda beni hiç etkilemiyor.

Ne kadar daha önce Apple cihazım olmasa da Apple'ın teknik servisinin ne kadar iyi olduğunu bilen birisiyim.
Sizce servise ne zaman vermeliyim? Böyle bir durumda benden para isterler mi? Veya nasıl bir değişim olur? Ekran değişimimi yaparlar? Hangi durumlar da Apple ürün değişimi yapıyor?

Merhaba,
İlk Apple ürünüm bir MacBook ve onu yaklaşık 15 gün önce satın aldım.

Az önce ekranın en üstünden en altına kadar gelen bir çizik olduğunu fark ettim. Mac'e gözüm gibi bakıyorum benden kaynaklı olmuş olması mümkün değil.
Sadece çok yoğun güneş ışığının altında görünüyor ve çok ince. (Telefon flashı falan tutsam da görünmüyor. :) yani normal kullanımda beni hiç etkilemiyor.

Ne kadar daha önce Apple cihazım olmasa da Apple'ın teknik servisinin ne kadar iyi olduğunu bilen birisiyim.
Sizce servise ne zaman vermeliyim? Böyle bir durumda benden para isterler mi? Veya nasıl bir değişim olur? Ekran değişimimi yaparlar? Hangi durumlar da Apple ürün değişimi yapıyor?
Hocam kılcal bir çizik sıkıntı olmaz ama rahatsız oluyorsanız servise gönderin ama ek ücret ödeyebilirsiniz.

Alalı 15 gün olmuş sonuçta ücretsiz değişim yapacaklarını zannetmiyorum. Kullanıcı kaynaklı diyebilirler. Ve sizi rahatsız etmiyorsa fazla kurcalamayın bence :). Birkaç güne alışırsın. Cihazlarım ilk çizildiğinde beni çok rahatsız ediyorlar ama 1 haftada gözüm alışıyor unutuyorum.

Hocam ilk alındığı zaman olmuş olan bir olay olsa belki değişim yapabilirlerdi ama kaç gün olmuş yardımcı olacaklarını zannetmiyorum. Tamir ücretini cebinizden ödeyebilirsiniz. Bence çok da rahatsızlık vermiyorsa boş verin derim.

Birkaç güne alışırsın. Cihazlarım ilk çizildiğinde beni çok rahatsız ediyorlar ama 1 haftada gözüm alışıyor unutuyorum.

Güneşte bile zar zor belli olan bir şey, ondan alışacak pek bir şey yok
Sadece bedava değişirlerse diye götürürdüm yani beleşe ise neden olmasın :)

Diyelim ki ekranın üzerindeki cam çizik değil de iç ekranda böyle bir şey var.
O zaman bunu ben yapmış olamam değil mi?

Son düzenleme:
Diyelimki ekranın üzerindeki cam çizik değil de iç ekranda böyle bir şey var.

İç ekranda çizik olsa ekranı göremezdin o kısımda beyaz şeyler olurdu. Sen neden yapmış olasın.
Bu arada "diyelim ki" diye yazılır kısacası ki ayrı.

Diyelim ki ekranın üzerindeki cam çizik değil de iç ekranda böyle bir şey var.
İç ekranda olsa da dışarıdan hasar alarak iç hasara neden olmuş olabilir. :D Ama servise gönder bence. Zaten onlar kargo parasını ödüyor. Yani ücretsiz gönderiyorsun ücretsiz geliyor eğer çok ihtiyacın yoksa gönder bir incelesinler. :D (Eğer beğendiysen mesajımı beğenmeyi unutmayınız lütfen.) :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı