Rehber MacBook + Gamepad

MacBook Air M1 kullanıcısıyım ve GeForce NOW üzerinden oyun oynamak amacıyla gamepad araştırmasına başlamıştım. Genel tavsiye ve tam destek açısından 9. nesil Xbox kontrolcü seçeneği vardı ama bütçem ona yetmiyordu. Aklımda olan ikinci seçenek fantech Shooter III'dü fakat onun macOS desteği olup olmadığı muallaktı, satıcıyla iletişime geçip sordum fakat üretici firmadan geri dönüş olmadı. Üçüncü seçenek olarak 8BitDo Ultimate 2C vardı, 8BitDo'nun bazı modellerinin macOS desteği varmış, riske girip aldım fakat Ultimate 2C modeli macOS ile çalışmadı, ama onun dışında gamepad genel olarak iyi ben Windows ile biraz oyun oynadım ve tavsiye ederim iyi bir Xbox gamepad muadili. Son olarak Hepsiburada üzerinden ucuz bir çakma/yenilenmiş PS4 DualShock 4 kolu aldım ve sonunda destekleyen bir kontrolcü bulabildim, eğer sizin de benim gibi MacBook üzerinden oyun oynama planınız varsa ve çok pahalıya kaçmak istemiyorsanız çakma/yenilenmiş DualShock 4'ü tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_3221.JPG
    IMG_3221.JPG
    179,1 KB · Görüntüleme: 113
  • Ekran Resmi 2025-02-12 18.21.56.png
    Ekran Resmi 2025-02-12 18.21.56.png
    51,3 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_3184.JPG
    IMG_3184.JPG
    149,4 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_3200.JPG
    IMG_3200.JPG
    159,9 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam DualShock 4 çok fazla repikası var piyasada aldığınız orijinal ise link atar mısınız? Ayrıca orijinal diye satılanlar DualSense seviyelerinde hatta daha pahalıya satıldığını da gördüm.

Hocam DualShock 4 çok fazla repikası var piyasada aldığınız orijinal ise link atar mısınız? Ayrıca orijinal diye satılanlar DualSense seviyelerinde hatta daha pahalıya satıldığını da gördüm.
bu fiyata aldığım ürünün orijinal olduğunu düşünmüyorum, ama kötü bir hissiyatı da yok

satıcı ne acaba aldığın ordan alıyım bende
satıcı byoztek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı