MacBook hangi renk alınmalı?

Hangi renk ?

• Gümüş

Oy: 12 30,8%
  • Uzay grisi

Oy: 18 46,2%
  • Siyah

Oy: 6 15,4%
  • Gold

Oy: 3 7,7%

• Oy verenlerin toplamı
    39

Applebey89

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İphone 15 pro max 1TB + İpad 10. Nesil + Apple Watch Ultra + Macbook Pro M2
Meslek
Yazılım Geliştirici
Sabah M2 MacBook Air 15.3 inch sipariş edeceğim sizce hangi renk almalıyım?
Siyah çok parmak izi bırakıyor diyorlar toz vs.
gümüşten yanayım ben Apple'ın Mac'lerde genel rengi diye.
@365436 hocam sizinde yorumunuzu ve seçiminizi bekliyorum.
IMG_1510.jpeg

IMG_1511.jpeg
IMG_1512.jpeg
IMG_1514.jpeg
IMG_1513.jpeg

Son düzenleme:
Gümüş o ekranı çevreleyen siyah bant nedeniyle feci irite ediyor beni. Gri diyorum. En
Modern renk. Renk seçeneği olmayan bütün donanımlar o renk geliyor.

Düzeltme: Bir sonraki yorumda detaylı düzeltmem mevcuttur.

Son düzenleme:
Gümüş o ekranı çevreleyen siyah bant nedeniyle feci irite ediyor beni. Gri diyorum. En.
Modern renk. Renk seçeneği olmayan bütün donanımlar o renk geliyor.

Hocam söylediğiniz şey çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti fakat bana bunun bir örneğini atabilir misiniz mesela görsel olarak Google'dan alırsınız ne bileyim orayı çizersiniz falan onu çok merak ediyorum ya.

Valide sultanhanıma gri aldık. Gayet hoş ve zarif duruyor. Mavi çelik gibi görüntüsü var.
Önerim gridir.

Efendim mesaj düzeltmeye girmiştim yazdığınızı gördüm. Yanlış bilgi vermişim, donanımlar gümüş renkli oluyor. Resimde beyaza dönmüş logo kafamı karıştırdı.

Örneğin yeni Studio Display'lerde ya da Mac'lerde renk seçeneği yok. Kendi sitesinden son ürünlere bakarsanız artık renk seçeneklerini çok kısıtladıklarını göreceksiniz. En azından bir iki yıl çok farklı renkli donanımlar görmeyeceğiz gibi geliyor. M3 Macbook Pro sadece iki renk üretilmiş. Bu renklerin gümüşü tam olarak yeni nesil seçeneksiz donanımların rengi. Mutlaka kontrol edin.

Efendim mesaj düzeltmeye girmiştim yazdığınızı gördüm. Yanlış bilgi vermişim, donanımlar gümüş renkli oluyor. Resimde beyaza dönmüş logo kafamı karıştırdı.

Örneğin yeni Studio Display'lerde ya da Mac'lerde renk seçeneği yok. Kendi sitesinden son ürünlere bakarsanız artık renk seçeneklerini çok kısıtladıklarını göreceksiniz. En azından bir iki yıl çok farklı renkli donanımlar görmeyeceğiz gibi geliyor. M3 MacBook Pro sadece iki renk üretilmiş. Bu renklerin gümüşü tam olarak yeni nesil seçeneksiz donanımların rengi. Mutlaka kontrol edin.

Anladım hocam. Yani gümüş öneriyorsunuz sizde doğru mu anladım acaba.

@365436 Hocam sizin de yorumunuzu ve seçiminizi bekliyorum.
Bizim safımız belli. Mac dediğin gümüş gri olur. 😄

IMG_0485.jpeg

Şaka bir yana, açık gri Mac düştüğü zaman altından çıkan malzeme ile aynı renk. Ablam’ın 13” Pro’su düştüğünde gözlemlemiştim. Bildiğin bayağı ezildi kenarı ama belli bile olmuyordu. Çizik de yine aynı şekilde. Kasasının rengi gereği hiç temizlik istemiyor. Koyu renkler öyle değil. Kaldı ki bu diğer renkler hep sonradan geldi, kendi orijinal rengi gridir. Bu yüzden yaşlılık algısı da olmuyor tasarımdan dolayı ilerleyen zamanlarda.

Ben açık gri alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı