Macbook için Ideal Isletim Sistemi

onuraslan23

Hectopat
Merhaba arkadaslar, elime eski bir macbook gecti. Tamir ettim ama ben yabanciyim piyasasina simdi sanirim ilk cikan mac oluyo ve ben buna Mavericks 10.9.1 i yukledim ama facia. Abartisiz 1 saatte aciliyor. Şimdi sizden ricam buna en uygun sistem hangisidir? Elimde 10.8 mountain lion var onu dusunuyorum ama sizin fikrinizi bekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım aslında "makul" görünüyor. Benzer pc'lerde ağlatmayacak kadar hızda çalıştığına şahit oldum.

Yalnız eğer harddiskiniz 5400 rpm gibi bir hızdaysa işte o kötü olur. SSD'yi geçtim 7200 rpm bile değil. Dediğim gibi eğer sistemi uzun yola sokacak, videolarda tarif edilmeyen şeyler yapmadıysanız, bir ssd size tavsiye ederim. Diyelim ML kurdunuz Mavericks yerine, yinede acayip fark eder. Dediğim gibi, sıfır veya hırpalanmamış nispeten yeni ikinci el bir ssd tavsiye ediyorum size.

Çünkü sisteminiz çalışıyormuş, performans sizi tatmin etmiyor. Performans tatminsizliği hack ile değil maalesef para ile çözülüyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı