Macbook için mouse Önerisi

knozhupgrade

Hectopat
Macbook sipariş verdim. Yazılım, grafik tasarım, siber güvenlik amaçlı kullanılacak.
Önceden sahip olduğum oyuncu bilgisayarında Razer TE kulaklık ve Deathadder V2 mouse kullanıyordum. Adeta çok iyiler ancak bunları satıp kablosuz mouse almayı planlıyorum. Tabi 0 fiyatları yüksek.
Alttaki ürünün 2. El kapalı kutusunu 550₺ ye buldum. Sizce alınır mı? Alternatiflere açığım.

Macbook için en uyumlusu Magic Mouse.
Maalesef fiyatı çok yüksek olsa da buna katılıyorum. Bir senedir iPad'te ve MacBook cihazımda Logitech Pebble kullanıyorum ancak hiç hoş değil. İyi olmamasının sebebi bluetooth cihazın pek uyumlu çalışmaması ve akıcı olmaması. İş yapacağınız için Magic Mouse 2 tercih etmelisiniz. Son derece rahatlık sağlar.

Maalesef fiyatı çok yüksek olsa da buna katılıyorum. Bir senedir iPad'te ve MacBook cihazımda Logitech Pebble kullanıyorum ancak hiç hoş değil. İyi olmamasının sebebi bluetooth cihazın pek uyumlu çalışmaması ve akıcı olmaması. İş yapacağınız için Magic Mouse 2 tercih etmelisiniz. Son derece rahatlık sağlar.
2. El temiz bulabilir miyim? O mouse'un tipi bile bana ters ancak incelemesine bi bakacağım

2. El temiz bulabilir miyim? O mouse'un tipi bile bana ters ancak incelemesine bi bakacağım
Evet kesinlikle bulabilirsiniz. Çoğu kişi bir hevesle alıyor ancak satıyor. Daha doğrusu MacBook TrackPad’ini kullanıyorlar ve gerek duymuyorlar.

Ben de yıllar önce Macbook ile normal mouse kullanayım demiştim ama kullanırken sanki pc ileride gidiyor da mouse geriden geliyormuş gibi hissiyat vermişti. Sonra Magic Mouse 2 alıp rahatlamıştım, özellikle ekran geçişlerinde ve normal işlemlerde Magic Mouse'un trickleri çok işe yarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı