Öncelikle selam, hayırlı ramazanlar. Benim sorunum MacBook'a Windows kurmuştum her şey güzeldi sonra kardeşim bir şey yapmış klavyenin dilini düzenini değiştirmiş. MacOS'a girerken şifre yazma yerine yazı yapmıyordu sadece space tuşu ile 1 tuşu çalışıyordu bir de oklar ama 1 tuşuna basınca virgüllü bir işaret çıkıyordu. Space başka bir şey çıkıyordu. Ben de hem sürüm yükseltmek istedim hem Windows'u silmek gittim HDD'yi sıfırladım ama açılırken alt tuşuna basınca menü gelmiyor. SMC, PVRAM, NVRAM falan hepsini yaptım düzelmedi. Windows'u silmemiştim ona girdiğimde klavye yine aynı şekilde oluyordu. Sonra bir 10 dk bekledikten sonra düzeliyordu HDD sorunludur diye çıkardım başka sağlam HDD taktım olmadı aynı sorun vardı. MacOS yüklü, HDD taktım olmadı siyah ekranlı no boot diye bir ekran çıkıyor fotoğrafını yüklerim pilini de söktüm soketinden öyle çalıştırdım SMC sıfırlama yaptığımda da şarj ışığı turuncudan yeşil oldu. Yani doğru yaptım bir yardım edin bir el atın teşekkür ederim şimdiden.