MacBook M1 Air 16 GB mı Mac Mini M2 8 GB mı?

LejyonerFX

Femtopat
Selamlar, Mac'e geçmek istiyorum ama hangisini almam gerek emin değilim.

2 seçenek var önümde, birincisi 16 GB RAM'li bir MacBook Air M1 (2.el), diğer seçenek de 8 GB RAM'li bir Mac Mini M.2 (Apple'ın sitesinden sıfır ve yanında 2.nesil AirPods'da geliyor.).

Bilgisayarı sadece Logic Pro ve Final Cut Pro için kullanacağım, arada bir de Garageband ve Safari.

Ana odağımı 16 GB RAM olarak mı tutmalıyım? Yoksa 8 GB RAM'i olan bir M.2 hâlâ ihtiyaçlarımı karşılayabilir mi?

Bu arada Final Cut Pro ile sadece 1080p video kurgulayacağım.

Ve hani "Masaüstü ile laptop karşılaştırılır mı?" demeyin, aynı fiyatta oldukları için ikisini de bir seçenek olarak tutuyorum çünkü ikisi de ayrı şekillerde ihtiyaçlarımı karşılıyor.

M1 ve M2 arasında çok büyük bir fark yok, yapacağınız işlere bakılırsa M1 16GB almak çok daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Kesinlikle 16 GB olanı tercih edin işin içine M3 8 GB girse bile M1 16 derdim.

M1 M.2 ve M4 kullanan biri olarak RAM en büyük performans farkını oluşturuyor. RAM darboğaza girdiği zaman ne M3 kalıyor ne m4.
M4 işlemcili macbook ne zaman çıktı da aldın denedin ölçtün biçtin.

Benim aldığım siteden Macbook air m2 16gb al 39bin tl antalyada isen şubeden alabilirsin tvtcomtr apple yetkili satıcı ve servis.

M4 işlemcili MacBook ne zaman çıktı da aldın denedin ölçtün biçtin.

Benim aldığım siteden MacBook Air M.2 16 GB al 39bin TL Antalya'da isen şubeden alabilirsin tvtcomtr Apple yetkili satıcı ve servis.

M4 işlemcili IPad'im var dostum.

M4 işlemcili IPad'im var dostum.

Platform aynı olduğu için render alırken ha MacBook ha iMac ha iPad hiç fark etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı