hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.426 Makaleler 1 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar, merhaba biliyorum. Apple MacBook M1 oyun bilgisayarı değil ama FIFA 23, GTA Online, CS:GO gibi oyunları oynayabilir miyim? (PS4 kolunu bağlayıp oynayacağım).
Arkadaşlar, merhaba biliyorum. Apple MacBook M1 oyun bilgisayarı değil ama FIFA 23, GTA Online, CS:GO gibi oyunları oynayabilir miyim? (PS4 kolunu bağlayıp oynayacağım).
3 339684 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 14 22 Haziran 2023 #2 Bağlantın iyise GeForce NOW ile oynarsın.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.426 Makaleler 1 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #3 Hocam bilgisayarlardan fazla anlayamıyorum,biraz açıklarsanız beni çok mutlu edersiniz. 339684 dedi: Bağlantın iyise GeForce NOW ile oynarsın. Genişletmek için tıkla...
Hocam bilgisayarlardan fazla anlayamıyorum,biraz açıklarsanız beni çok mutlu edersiniz. 339684 dedi: Bağlantın iyise GeForce NOW ile oynarsın. Genişletmek için tıkla...
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 hebevnejs dedi: Hocam bilgisayarlardan fazla anlayamıyorum,biraz açıklarsanız beni çok mutlu edersiniz. Genişletmek için tıkla... Bulut oyun servisi. Bilgisayarın önemi yok internet bağlantın iyiyse oynayabilirsin. Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr
hebevnejs dedi: Hocam bilgisayarlardan fazla anlayamıyorum,biraz açıklarsanız beni çok mutlu edersiniz. Genişletmek için tıkla... Bulut oyun servisi. Bilgisayarın önemi yok internet bağlantın iyiyse oynayabilirsin. Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #5 Her oyunu desteklemiyor ki oynayasın. FIFA ve GTA yok mesela, direkt oyunu açamıyorsun.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #6 mantion dedi: Her oyunu desteklemiyor ki oynayasın. FIFA ve GTA yok mesela, direkt oyunu açamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet doğru. Desteklediği oyunlara sitesinden bakabilirsiniz.
mantion dedi: Her oyunu desteklemiyor ki oynayasın. FIFA ve GTA yok mesela, direkt oyunu açamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet doğru. Desteklediği oyunlara sitesinden bakabilirsiniz.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #7 Kanka bende var şuan da Mac'den yazıyorum zaten. cs:go falan rahatlıkla oynayabiliyorum ama kıyamıyorum oynarken senin de çok oynamanı önermem.
Kanka bende var şuan da Mac'den yazıyorum zaten. cs:go falan rahatlıkla oynayabiliyorum ama kıyamıyorum oynarken senin de çok oynamanı önermem.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.426 Makaleler 1 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #8 egehararli dedi: Kanka bende var şuan da Mac'den yazıyorum zaten. cs:go falan rahatlıkla oynayabiliyorum ama kıyamıyorum oynarken senin de çok oynamanı önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayara falan mı zararlı ? Gta Online kaldırmaz mı yani hocam ya Better Call Mike dedi: Bulut oyun servisi. Bilgisayarın önemi yok internet bağlantın iyiyse oynayabilirsin. Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl pc'nin önemi yok o zaman i5 dizüstü bilgisayar ile oynayamaz mıyım ben GTA online'yi Son düzenleme: 23 Haziran 2023
egehararli dedi: Kanka bende var şuan da Mac'den yazıyorum zaten. cs:go falan rahatlıkla oynayabiliyorum ama kıyamıyorum oynarken senin de çok oynamanı önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayara falan mı zararlı ? Gta Online kaldırmaz mı yani hocam ya Better Call Mike dedi: Bulut oyun servisi. Bilgisayarın önemi yok internet bağlantın iyiyse oynayabilirsin. Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl pc'nin önemi yok o zaman i5 dizüstü bilgisayar ile oynayamaz mıyım ben GTA online'yi
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #9 hebevnejs dedi: Hocam nasıl pc'nin önemi yok o zaman i5 dizüstü bilgisayar ile oynayamaz mıyım ben GTA online Genişletmek için tıkla... GeForce NOW için pc'nin önemi yok.
hebevnejs dedi: Hocam nasıl pc'nin önemi yok o zaman i5 dizüstü bilgisayar ile oynayamaz mıyım ben GTA online Genişletmek için tıkla... GeForce NOW için pc'nin önemi yok.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.426 Makaleler 1 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #10 Better Call Mike dedi: GeForce NOW için pc'nin önemi yok. Genişletmek için tıkla... Ya peki illa ki PC kötü olsa bile istediğim oyunu onayabilmem için GeForce NOW olması mı gerekiyor hocam ? Ve öyle ise satın alınan bir şey falan mı ? yoksa PC'yi alınca olan bir şey mi hocam ? (Kusura bakmayın bilgisayar cahiliyim )
Better Call Mike dedi: GeForce NOW için pc'nin önemi yok. Genişletmek için tıkla... Ya peki illa ki PC kötü olsa bile istediğim oyunu onayabilmem için GeForce NOW olması mı gerekiyor hocam ? Ve öyle ise satın alınan bir şey falan mı ? yoksa PC'yi alınca olan bir şey mi hocam ? (Kusura bakmayın bilgisayar cahiliyim )