Bağlantın iyise GeForce NOW ile oynarsın.
Bulut oyun servisi. Bilgisayarın önemi yok internet bağlantın iyiyse oynayabilirsin.Hocam bilgisayarlardan fazla anlayamıyorum,biraz açıklarsanız beni çok mutlu edersiniz.
Her oyunu desteklemiyor ki oynayasın. FIFA ve GTA yok mesela, direkt oyunu açamıyorsun.
Hocam bilgisayara falan mı zararlı ? Gta Online kaldırmaz mı yani hocam yaKanka bende var şuan da Mac'den yazıyorum zaten. cs:go falan rahatlıkla oynayabiliyorum ama kıyamıyorum oynarken senin de çok oynamanı önermem.
Hocam nasıl pc'nin önemi yokBulut oyun servisi. Bilgisayarın önemi yok internet bağlantın iyiyse oynayabilirsin.
Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+
GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın!gameplus.com.tr
GeForce NOW için pc'nin önemi yok.Hocam nasıl pc'nin önemi yoko zaman i5 dizüstü bilgisayar ile oynayamaz mıyım ben GTA online
Ya peki illa ki PC kötü olsa bile istediğim oyunu onayabilmem için GeForce NOW olması mı gerekiyor hocam ?GeForce NOW için pc'nin önemi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.