Sağlam cihazdır. Elbette ne amaçla kullanacağın da oldukça önemli, oyun amaçlı ise seçenekler oldukça kısıtlı. Kullanacağın programlar Mac ile uyumlu ise ozaman çok uzun süre memnun kalacağın bir cihaz.
Gerçekten güzel cihaz hele 16 inç alırsan ömürlük sapa sağlam batarya ekran SoC M4 Pro'dan bahsediyoruz ve bende M1 Pro var hala çok güçlü M4 Pro'u hayal edemiyorum.
Gerçekten güzel cihaz hele 16 inç alırsan ömürlük sapa sağlam batarya ekran SoC M4 Pro'dan bahsediyoruz ve bende M1 Pro var hala çok güçlü M4 Pro'u hayal edemiyorum.
Kesinlikle iyi alabilirsiniz eğer illa MacBook şart değil diyorsanız Mac mini bakabilirsiniz M4 yada Pro olanı alabilirsiniz MacBook için M4 Pro öneririm.
Kesinlikle iyi alabilirsiniz eğer illa MacBook şart değil diyorsanız Mac mini bakabilirsiniz M4 ya da Pro olanı alabilirsiniz MacBook için M4 Pro öneririm.