MacBook M4 Pro iyi midir?

M4 Pro cidden iyi, neredeyse M2 Max gücünde %1/%2 farkla gerisinde kalıyor sadece. Fakat M2 Max bulunursa daha iyi bir tercih.
Evet M2 Max'e yakın ama ayrıca yeni teknolojiler olduğu için daha ileride. Bende M2 Max var ama mesela ray ray-tracing yok.

Blender performanslarına bakmak lazım M2 Max'ten iyi olabilir ray-tracing sayesinde.

Evet M.2 Max'e yakın ama ayrıca yeni teknolojiler olduğu için daha ileride. Bende M.2 Max var ama mesela ray Ray Tracing yok.

Blender performanslarına bakmak lazım M.2 Max'ten iyi olabilir Ray Tracing sayesinde.

Blender'da X2 daha iyi, kurgu programlarında AI efektleri daha hızlı o avantajı kesinlikle çok büyük çünkü M1 Max tarafında gördüğüm AI efektleri gerçekten aşırı yavaş, renderı RTX 3060 seviyesinde alıyorken AI efektlerini RTX 3060'a göre aşırı yavaş uyguluyordu ve M4 serisinde bu yavaşlık bayağı azaldı (hala yok değil) o yüzden avantajları var fakat ham güç olarak M2 Max Adobe yazılımları ve DaVinci gibi yazılımlar için daha iyi. M4 Max beni baya şaşırttı bu nesilde, kendim 40 kg'lik masaüstü sistemimde 2 dakikada aldığım render projesini sadece 2 dakika 40 saniye gibi bir sürede render alabildi, sadece Aİ efektleri konusunda RTX'e karşı koyamıyor ama bi ilerleme kesinlikle var.

Blender için M2 max'ın 1 dakikada render aldığı classroom sahnesini m4 pro 30 saniyede render alıyor.

Arkadaşlar merhaba Premier Pro, After Effects için max 3 saatlik videolarda kasma sorunu yaşamak istemiyorum, genelde Adobe Programları üzerindeb ilerkeyeceğim, ne önerirsiniz?

Tek seferlik alacağım...

Konuyla alakasız bir soru soracağım. Korsan mı kullanıyorsunuz yoksa abonelik ücreti veriyor musunuz? Crack kullanımda bilgisayara RAT atma durumundan dolayı çekiniyorum ve en son korsan oyunu bile 2018 de oynamıştım...

Arkadaşlar merhaba Premiere Pro, After Effects için Max 3 saatlik videolarda kasma sorunu yaşamak istemiyorum, genelde Adobe programları üzerindeb ilerkeyeceğim, ne önerirsiniz?

Tek seferlik alacağım...

Bütçeye bağlı, Mac alınacaksa zaten bu işler için M4 Max ve M3 Ultra çipli modellerde uzun vadede hiç sorun yaşamazsın eğer birleşik bellek olarak yüksek bellek tercihi yaparsan, düşük bellek sıkıntı çıkartabilir. İş yükünüzü ve bütçenizi bilmediğim için spesifik bir bilgi maalesef veremiyorum.

Bütçeye bağlı, Mac alınacaksa zaten bu işler için M4 Max ve M3 Ultra çipli modellerde uzun vadede hiç sorun yaşamazsın eğer birleşik bellek olarak yüksek bellek tercihi yaparsan, düşük bellek sıkıntı çıkartabilir. İş yükünüzü ve bütçenizi bilmediğim için spesifik bir bilgi maalesef veremiyorum.
Hocam after ve premier pro kullanacağım mesela 60 fps'de videolar olacak m3 beni götürür mü? Harici disk kullanmayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı