MacBook mu? Matebook mu?

336024

Hectopat
Merhaba. MacBook M1 ya da Huawei Matebook i7-12700H 16 GB RAM modelini almayı düşünüyorum. İkisi arasından hangisi daha iyi sizce? Video render işi ile falan uğraşmıyorum, yazılım ve günlük işler için alacağım.

Merhaba. MacBook M1 ya da Huawei Matebook i7-12700H 16 GB RAM modelini almayı düşünüyorum. İkisi arasından hangisi daha iyi sizce? Video render işi ile falan uğraşmıyorum, yazılım ve günlük işler için alacağım.

Matebook'un diğer X86 notebooklardan pek bir farkı yok. MacBook M1 daha iyi bir tercih olur bana kalırsa.

Hocam MacBook daha mantıklı.

Hocam eski konularda MacBook'da 8 RAM yazılım için yetmiyor gibi şeyler gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz?

Neden peki?

Panel ve pil ömrü en önemli sebepleri bana göre. Kullanımınız için 8 GB yeter MacBook'da.

Hocam eski konularda MacBook'da 8 RAM yazılım için yetmiyor gibi şeyler gördüm. Siz ne düşünüyorsunuz?

Neden peki?

8 GB denildiği gibi yetersiz gelebilir. 16 GB sürümünü alacağınızı varsaydım ki herhangi bir notebook alacaksanız 16 GB RAM ile alın. Özellikle MacBook'lar sonradan RAM upgrade yapılamayan cihazlar. Alabilirseniz 16 GB sürümünü almanız en iyisi olur ama 8 GB sürümü bile Matebook'dan daha iyi sonuç verir.

8 GB denildiği gibi yetersiz gelebilir. 16 GB sürümünü alacağınızı varsaydım ki herhangi bir notebook alacaksanız 16 GB RAM ile alın. Özellikle MacBook'lar sonradan RAM upgrade yapılamayan cihazlar. Alabilirseniz 16 GB sürümünü almanız en iyisi olur ama 8 GB sürümü bile Matebook'dan daha iyi sonuç verir.
Peki m2 macbook ile aralarında çok fark olur mu? gönlüm m2'de ama baya bir fiyat farkı var

Peki M2 MacBook ile aralarında çok fark olur mu? Gönlüm M.2'de ama bayağı bir fiyat farkı var

Benchmark sonuçlarına bakıp kendiniz karar vermelisiniz hocam. Sonuçta parayı verecek olan sizsiniz. Aradaki fark sizin için makul olabilir benim için olmayabilir ya da tam tersi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı