Macbook Nasıl Bir Bilgisayar?

Aynı iphone gibi yıllar geçse bile gerçekten kasmıyor öyle mi?

Doğru düşünüyorsunuz. Arkadaşlarımızında dediği gibi önceliğiniz oyun oynamak olmadığı sürece MacOS tercih etmelisiniz.

Doğru düşünüyorsunuz. Arkadaşlarımızında dediği gibi önceliğiniz oyun oynamak olmadığı sürece MacOS tercih etmelisiniz.
Fazla soru sordum ama en ucuzunu alacak kadar bütçem var. 5000 civarı... almalımıyım yoksa para biriktirip daha üst modeller mi? Kötü mü en alt modeli, pişman olmam inşallah.

Fazla soru sordum ama en ucuzunu alacak kadar bütçem var. 5000 civarı... almalımıyım yoksa para biriktirip daha üst modeller mi? Kötü mü en alt modeli, pişman olmam inşallah.
Estağfurullah bizler cevap vermek için bu forumdayız zaten Yusuf bey. 2012 mid ve üstü bir cihaz 5000TL'ye rahat rahat bulabilirsiniz. Hangi şehirdesiniz acaba önerebileceğim yerler olabilir.

Estağfurullah bizler cevap vermek için bu forumdayız zaten Yusuf bey. 2012 mid ve üstü bir cihaz 5000TL'ye rahat rahat bulabilirsiniz. Hangi şehirdesiniz acaba önerebileceğim yerler olabilir.
İstanbul'da yaşıyorum. Teknosa gibi yerlerden almayı düşünüyorum ama eğer önereceğiniz daha uygun sıfır alacağım biryer varsa oraya yönelebilirim.

Macbook Pro 2017-2018 alabilirsin. Sahibinden.com üzerinden veya İstanbulda isen Enes İletişime gidip cihazları test edip alabilirsin. Garantisi olduğu sürece 2. El almaktan çekinme Macbook kullanıcıları genelde aldıkları cihazın değerini bilen insanlar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…