MacBook önerisi

BeRoo07

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda MacBook alacağım fakat hangi modeli almalıyım kararsızım. Üniversitede radyo televizyon sinema okuyacağımdan Photoshop ve Premiere kullanmam gerekecek. ayrıca kendimde hobi olarak yazılım öğreniyorum. Bütçemde 38 39 bin bandında M1 çipli 16gb/512gblık Air mı almak mantıklı yoksa M2 Air 8 GB RAM 512 GB'lık versiyon ya da yeni M3 Air en baz modeli mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan acele edersen 39,190₺ alabilirsin. Macbook air M2 16GB ram 256gb depolama uzay grisi. Bugün sipariş verdim şuan kargoda yarın teslim alacağım. Link

Base model alma ben çok araştırdım. Photoshop ve premier minumum ram 8gb istiyor. M1 hiç alma verdiğim linkten apple yetkili satıcı kendisi hemen al. Harici ssd alırsın onu dert etmeye gerek yok.

Son düzenleme:
Şu an acele edersen 39, 190₺ alabilirsin. MacBook Air M.2 16 GB RAM 256 GB depolama uzay grisi. Bugün sipariş verdim şu an kargoda yarın teslim alacağım. Link

Base model alma ben çok araştırdım. Photoshop ve Premier minimum RAM 8 GB istiyor. M1 hiç alma verdiğim linkten Apple yetkili satıcı kendisi hemen al. Harici SSD alırsın onu dert etmeye gerek yok.

Anladım dediğiniz site güvenilir mi adını pek duymadım ve cihaz özellikleri yanlış yazılmış

Anladım dediğiniz site güvenilir mi adını pek duymadım ve cihaz özellikleri yanlış yazılmış
Apple yetkili satıcı ve servis. Apple sitesinden kontrol ettim ve o şekilde satınaldım yeni bir işletme değil bende araştırdım. Hatta önceden sordum stok var mı? Diye :) gürgencler gibi pişman olmamak için. 3 haftamı yediler paramı aldım kurtuldum.

Cihaz özelliklerinin neresi yanlış?

Apple yetkili satıcı ve servis. Apple sitesinden kontrol ettim ve o şekilde satınaldım yeni bir işletme değil bende araştırdım. Hatta önceden sordum stok var mı? Diye :) gürgencler gibi pişman olmamak için. 3 haftamı yediler paramı aldım kurtuldum.

Cihaz özelliklerinin neresi yanlış?
Normalde 16gb ram 256 modelin işlemcisi

8CPU 10GPU Şeklinde​

Fakat o sitede ikiside 8e 8 yazılmış yetkili satıcının bu şekilde yazması tuhafıma gitti

Normalde 16 GB RAM 256 modelin işlemcisi

8CPU 10GPU şeklinde​

Fakat o sitede ikisi de 8E 8 yazılmış yetkili satıcının bu şekilde yazması tuhafıma gitti.

TROY'da da öyle yazıyor MediaMarkt birçok yer aynı şekilde. Apple sitesinden seçim yaparken dediğin doğru 16 GB modeli seçtiğinde 8/10 olarak düzeltiyor. Gelsin bakalım bir üstünde yazanlar doğru ise bu şekildedir. Bir yazım yanlışı varsa zaten 10GPU dur.

Normalde 16gb ram 256 modelin işlemcisi

8CPU 10GPU Şeklinde​

Fakat o sitede ikiside 8e 8 yazılmış yetkili satıcının bu şekilde yazması tuhafıma gitti
Doğru cihaz 8/8 yanlış birşey yok teslim aldım kutuyu açtım şarjı bitik incelemeye başlarım 👍

Son düzenleme:
TROY'da da öyle yazıyor MediaMarkt birçok yer aynı şekilde. Apple sitesinden seçim yaparken dediğin doğru 16 GB modeli seçtiğinde 8/10 olarak düzeltiyor. Gelsin bakalım bir üstünde yazanlar doğru ise bu şekildedir. Bir yazım yanlışı varsa zaten 10GPU dur.

Doğru cihaz 8/8 yanlış birşey yok teslim aldım kutuyu açtım şarjı bitik incelemeye başlarım 👍
Biraz kullandıktan sonra ilk izlenimlerinizi yazarmısın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı