MacBook önerisi

Crowzzz

Decapat
Arkadaşlar yazılım ile uğraşıyorum Flutter ile mobil uygulamalar geliştiriyorum şu anda Windows kullanıyorum ve iOS Build alamıyorum bu yüzden Mac'e geçiş yapacağım bütçem çok yüksek değil ve güvenilir bir firmadan kendim gidip alacağım Konya'da ikamet ediyorum internetten alttaki cihaz aklıma yattı ama 13.6 inç biraz küçük gibi 15.3 inç de çok büyük geldi gözüme inceledim 15.6 inç'i bana Max 70k bütçe ile daha performanslı önerebileceğiniz bir Mac varsa önerir misiniz? Aynı zamanda .NET Website/RestApi geliştiriyorum.

MediaMarkt'daki fiyati cok iyiymis su an bu urunun kacirmayin derim her ihtiyacinizi karsilar. Evde calisirken bir Type-C monitor cekersiniz ekran problem olmaz.

Onu zaten ileride ASUS'un taşınabilir monitörlerinden almayı düşünüyorum.

Bir de Vatan'da da aynı fiyat hangisinden alayım bilemedim ikisi de Konya'daki mağazalarda var ben zaten internetten satın alıp mağazadan teslim diyeceğim sonra mağazadan alacağım yarım saat içerisinde alabilirsiniz diyorlar.

Onu zaten ileride ASUS'un taşınabilir monitörlerinden almayı düşünüyorum.

Bir de Vatan'da da aynı fiyat hangisinden alayım bilemedim ikisi de Konya'daki mağazalarda var ben zaten internetten satın alıp mağazadan teslim diyeceğim sonra mağazadan alacağım yarım saat içerisinde alabilirsiniz diyorlar.

Taksitle alacaksaniz hangisi avantajliysa o. Nakit alacaksaniz evinize hangisi yakinsa oradan alabilirsiniz.

Büyük ihtimal Vatan'dan alacağım çünkü paranın yarısını nakit vereceğim Medimarkt'ta Web'e özel olduğu için mağazasında yarısını nakit verme gibi bir seçenek yok.

1 yıl daha bekleyin bence sızıntılara göre M6 da bayağı bir değişiklik olacakmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı